MARC JACOBS DIVINE DECADENCE

Säkenöivä, ylellinen, aistillinen

TARINA

Divine Decadence -tuoksussa on samaa ylellisyyttä ja glamouria kuin alkuperäisessä Decadence-tuoksussa. Se houkuttaa, viettelee ja vie mukanaan kevyemmillä tuoksuvivahteilla kuin ensimmäinen Decadence-tuoksu. Dekadenssi elämäntapa koukuttaa, siitä ei saa tarpeekseen, se ei ole sidottu ikään tai tyyliin. Nainen ei ole luonnostaan dekadenssi, vaan kyseinen tyylilaji on hänen henkilökohtainen valintansa.

TUOKSU

Divine Decadence on säkenöivä, ylellinen ja aistillinen kukkaistuoksu. Se paljastaa uuden puolen ylellisyydestä alkutuoksun kuplivan samppanjan, bergamotin ja pehmeän appelsiininkukan tuoksuvivahteilla. Gardenian, hortensian ja kuusaman täyteläiset tuoksuvivahteet antavat sydäntuoksulle ylellisen, naisellisen vivahteen. Jälkituoksun nestemäinen meripihka, sahrami ja vanilja tuovat mukanaan syvyyttä, kestävyyttä ja aistillisuutta.

Alkutuoksu:    Samppanja, appelsiininkukka, bergamotti

Sydäntuoksu: Gardenia, hortensia, kuusama

Jälkituoksu:     Sahrami, vanilja, meripihka

PULLO

Divine Decadence -tuoksun pullo on saanut inspiraationsa samasta Marc Jacobsin klassisesta käsilaukusta kuin Decadence-tuoksun pullokin. Tällä kertaa laukun vihreän eri sävyissä hohtava käärmeennahkakuvio on vaaleampi. Kultainen ketju ja siihen kiinnitetty musta tupsu täydentävät tässäkin tapauksessa kokonaisuuden.

Tuoksupullo on pakattu ylellisen näköiseen, kiiltävään merenvihreään koteloon, jonka etuosaan tuoksun nimi on painettu kultaisin kirjaimin.

VALIKOIMA

Divine Decadence eau de parfum 30 ml, suositushinta 65,90 euroa
Divine Decadence eau de parfum 50 ml, suositushinta 99,30 euroa

Divine Decadence -tuoksu tulee myyntiin lokakuussa 2016.

TUOTEKUVAT
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=17443-bijglfmdil&l=FI

UUSIMMAT TIEDOTTEEMME

https://www.berner.fi/uutishuone/

LISÄTIEDOT
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi