Asiakkuuspäällikkö

VAHVISTAMME VILJELIJÄN AVENA BERNER -ORGANISAATIOTAMME JA HAEMME

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

VASTAAMAAN VILJELIJÄN AVENA BERNERIN TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN MYYNNISTÄ UUDELLAMAALLA.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja, työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avain-asiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Pystyt lisäksi palvelemaan asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaallesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdolli­suuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Luottamukselliset yhteydenotot myyntijohtaja Tuomas Latomäki, p 040 180 1592 tai tuomas.latomaki@berner.fi. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tuomas.latomaki@berner.fi 13.6.2021 mennessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa