Asiakkuuspäällikkö / Asiakasvastaava

Viljelijän Avena Berner on Viljelijän Bernerin ja Avenan yhteinen maatalouskauppaa tekevä organisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita. Viljelijän Avena Bernerillä on valtakunnallisesti toimiva kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio. Toiminta suuntautuu tulevaisuudessa vahvasti osaltaan maatalouden kehittämiseen – innovatiivisuuteen, vastuullisuuteen ja kiertotalouden kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen.

Vahvistamme Viljelijän Avena Berner-organisaat​iotamme ja haemme​

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ / ASIAKASVASTAAVAA

(määräytyy kokemustaustan perusteella)

vastaamaan Viljelijän Avena Bernerin tuotteiden ja palveluiden myynnistä Pohjois-Savon alueella.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja, työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaallesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.
Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen.
Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.
Luottamukselliset yhteydenotot myyntijohtaja Tuomas Latomäki,​
p. 040 180 1592 tai tuomas.latomaki@berner.fi​.
Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tuomas.latomaki@berner.fi​ 13.12.2020 mennessä.​

Jaa sosiaalisessa mediassa