Brand Manager

Haussa tuleva brändinhallinnan ammattilainen

Pitkäaikaisen asiantuntijamme siirtyessä eläkkeelle etsimme brändienhallinnan ja kotipuutarhatuotteiden tulevaa ammattilaista Brand Managerin tehtävään.

Etsimme ensisijaisesti uutta tulokasta, joka on valmis oppimaan ja kasvamaan brändinhallinnan ja kotipuutarhatuotteiden asiantuntijaksi. Bernerin asiantuntevat tiimikaverit ja työyhteisö tukevat sinua oppimismatkallasi ja saat työhösi kattavan perehdytyksen lisäksi tiimisi ja työyhteisömme jatkuvan tuen.

Tehtävässä vastaat kotipuutarhakategorian Free, Cooper ja 342 brändien kehittämisestä ja kasvattamisesta. Olet kokonaisvastuussa brändeistä strategiasta toteutukseen. Vastuullasi on brändien kannattavuus sekä tärkeimpien mittareiden kehitys. Lisäksi osallistut aktiivisesti markkinoinnin ja viestinnän työtehtäviin ja olet osaltasi mukana tuotekehityksessä.

Vuodenajat ja sesonkikauppa ovat läsnä kotipuutarhakaupassa ja kalenterivuosi onkin monipuolinen. Tehtävässä olet sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kumppani. Autat niin kansainvälisiä päämiehiä, asiakkaita kuin myyntitiimiä onnistumaan. Tunnetuilla Berner brändeillä on vahva asema markkinoilla ja osa tuotteista valmistetaan Berner tuotantolaitoksella Heinävedellä.  Brand Managerina työskentelet Bernerin innovatiivisessa kotipuutarhatiimissä, esihenkilönäsi toimii kategoriapäällikkö.

Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto esimerkiksi markkinoinnin, liiketalouden tai maatalouden alalta tai olet opintojesi loppusuoralla.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä – tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä brändinhallinnan ammattilaiseksi ja kiinnostuksesi kotipuutarhatuotteisiin esimerkiksi harrastuneisuuden kautta. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä tai viestinnällisistä tehtävistä antaa hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen. Olet kerännyt opinnoissasi teoreettista tietoa liiketoiminnasta, markkinoinnista tai maatalousalasta ja olet innokas laittamaan tietosi käytäntöön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että kykenet yhdistämään analyyttisia ja luovia taitoja – teet tehtävässä päätöksiä numeroiden ja faktojen pohjalta mutta hyppäät sujuvasti myös kehittämään innovatiivisesti tuotteita, kampanjoita ja viestintää.

Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostoitua. Eri sidosryhmien kanssa asiointiin tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi tehtävässä auttavat hyvät IT-taidot ja kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä näppärästi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana kotipuutarhatiimiä. Tukenasi tehtävässä ovat kategoriapäällikkö, Brand Managerit, markkinointitiimi sekä tuotekehityksen kollegat. Lisäksi monialaisessa yhtiössämme on asiantuntemusta saippuasta saappaisiin, joten saat tilaisuuden verkostoitua useiden eri alojen huippuammattilaisten kanssa. Yhtiömme tarjoaa vahvan ammattilaisverkoston ja kehittyvän urapolun kotimaisessa perheyhtiössä.

Mitä voit odottaa meiltä

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Panostamme johtamisen ja työtyytyväisyyden kehittämiseen pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti. Pyrimme koko ajan parempiin tuloksiin – pääset kehittämään ja kehittymään kanssamme jatkuvan parantamisen hengessä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten huolehdimme sinusta laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat mm. erikoislääkärit ja hammashoito.

Viihtyisät ja modernit toimitilamme metrolinjan varrella Herttoniemessä tarjoavat mukavat puitteet kollegoiden kohtaamiselle.

Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi kategoriapäällikkö Jussi Petäjä, parhaiten tavoitettavissa ma 18.9. klo 10–12 sekä ke 20.9. klo 15.30–17.30. puh. 050 427 7904.

Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 27.9.2023 Duunitorin hakemukset palvelun kautta.

Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämässä. Tule meille sellaisena kuin olet – me pidämme huolen siitä, että työyhteisössämme voit olla aito oma itsesi.

Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit kysyä tehtävän tai toimitilojemme esteettömyyttä koskevista asioista HR-tiimiltämme osoitteesta hr.palvelut@berner.fi.

Jätä hakemus

Jaa sosiaalisessa mediassa