HR-asiantuntija

Haemme nyt HR-tiimiimme pääkonttorillemme Herttoniemeen positiivista ja oppimishaluista

HR-ASIANTUNTIJAA

monipuoliseen HR-tehtävään. Keskeiset työtehtäväsi liittyvät työterveyshuollon prosesseihin, osaamisen kehittämisen käytäntöihin, HR-järjestelmien kehittämiseen ja työsuhdeneuvontaan. Lisäksi olet mukana erilaisissa HR:n kehittämisprojekteissa (mm. oppilaitosyhteistyö ja yritysvastuu) sekä vastaat osaltasi HR-viestinnästä. Varmistat omalta osaltasi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista siten, että parhaat HR-toimintamallit ovat yrityksemme henkilöstön käytössä.

Sinulla on usean vuoden kokemus monipuolisista HR-töistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Erityisesti työterveys-, hyvinvointi- ja perehdytysprosessien tuntemus on tarpeen. Olet tiimihenkinen, sinnikäs ja pitkäjänteisestä kehittämisestä innostunut kollega. Haluat vaikuttaa ja saada asioita aikaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi kuten myös HR-järjestelmä Mepco:n käyttötaito.

Tarjoamme sinulle aktiivisen työyhteisön, hyvät työsuhde-edut sekä yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset osaksi menestyvän ja perinteikkään perheyrityksen kasvutarinaa rakentamaan ja toteuttamaan parhaita henkilöstöjohtamisen käytäntöjä.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Anne Kesänen p. 040-3507919 ma 7.10. klo 14.00-15. ja to 10.10 klo 8.30-9.30 sekä yhteistyökumppanimme Accountor HR4:n senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm p. 040 588 2406, pe 11.10. klo 10-11 ja ti 15.10. klo 10-11.Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ke 16.10.2019 oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus

Jaa sosiaalisessa mediassa