Huoltoteknikko

Haemme huoltoteknikkoa Pirkkalan toimipisteeseemme vahvistamaan huollon toimintaamme. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä toimit osana huollon liiketoimintaa, jossa palvellaan yksityisiä- ja julkisia terveydenhuollon organisaatioita ympäri Suomen. Huoltoteknikon tehtävässä suoritat apuvälineiden korjauksia ja huoltoja. Vastaat myös omien töiden asiakasviestinnästä, toimenpiteiden dokumentoinnista sekä työsi suunnittelusta. Tiimin esihenkilönä toimii Pirkkalan huollon huoltopäällikkö.

Miltä huoltoteknikon tavanomainen päivä pitää sisällään? 

  • Töiden suunnittelu
  • Asiakkaan kontaktointi
  • Korjaus, huoltotoimenpiteet ja dokumentointi
  • Laitekannan tietojen tarkastus
  • Asiakkaalle raportointi
  • Töiden merkkaaminen laskutusvalmiiksi

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella itse työpäiväsi kulku. Saat kollegoiksesi mahtavan tiimin, jolle työn merkityksellisyys heijastuu arjessa asiakastyön parissa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tuloksellisista huoltotöistä. Laskemme eduksesi halun tehdä asiakastyötä sekä kokemuksen erityisryhmien kohtaamisesta. Meille ei riitä pelkkä tekninen osaaminen, vaan etsimme myös henkilöä, joka osaa kohdata erilaiset ihmiset.

Miksi Berner? 

  • Huolehdimme työntekijöistämme laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat myös erikoislääkärit ja hammashoito.
  • Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.
  • Arvomme työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät aidosti arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki, että pystyvät toimimaan tehtävässään yrityksemme arvojen mukaisesti.
  • Bernerillä viihdytään pitkään – vakituisten työsuhteiden pituus on meillä keskimäärin lähes 10 vuotta!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Saku Suominen, puh. 0440846686 tai saku.suominen@berner.fi.

Hae tehtävää viimeistään 31.1.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi Duunitorin sivujen kautta. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan nopea – paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, meille sopivan uuden kollegan löydyttyä.

Kerrothan meille hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Jätä hakemus

Jaa sosiaalisessa mediassa