Kesätyöntekijöitä myynnin, markkinoinnin ja koetoiminnan tehtäviin

HAEMME

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ MYYNNIN, MARKKINOINNIN JA KOETOIMINNAN TEHTÄVIIN

työskentelemään monipuolisesti maatalousmyynnissä, jossa tehtävät määräytyvät osin hakijan oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Myynnin tehtävien lisäksi haemme kesätyöntekijöitä markkinoinnin / tuotehallinnan sekä koetoiminnan avustaviin tehtäviin.

Olet opiskelija tai vastavalmistunut. Tavoitteenasi voi olla vaikkapa alan harjoittelun suorittaminen. Voit ehdottaa meille myös opinnäytetyön aihetta.

Arvostamme aktiivista työotetta ja edellytämme hyvää maatalouden tuntemusta. Alan koulutus on etu, mutta ei välttämättömyys. Markkinoinnin / tuotehallinnan kesätyöntekijältä odotamme myös intoa ja osaamista tekstien tuottamiseen. Taito kuvata katsotaan eduksi.

Viljelijän Avena Berner toimii laajasti eri puolilla Suomea, 18 paikkakunnalla. Kesätyöhaku myynnin tehtäviin on auki koko Suomeen, mutta haemme työntekijöitä erityisesti Kouvolaan, Hämeenlinnaan sekä ruotsinkielisille alueille Uudellamaalla ja Pohjanmaalla.

Tutustu verkkosivuilla toimipaikkaverkostoomme ja kerro hakemuksessasi, missä ensisijaisesti haluaisit työskennellä. Markkinointiin / tuotehallintaan rekrytoitavan kesätyöntekijän työpiste on pääkonttorillamme Helsingin Herttoniemessä, joskin työ on hyvin liikkuvaa.

Tarjoamme kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa organisaatiossamme, jossa saat työhösi innostuneen ja aktiivisen tiimin tuen.

Ajankohta ja kesto: 1.5.– 30.8.2023 tai sopimuksen mukaan

Sijainti: Sopimuksen mukaan. Katso myyntipisteemme eri puolilla Suomea: viljelijänberner.fi /myyntipisteet-ja-varastot.

Haku on auki tammikuun 2023 loppuun asti. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja pätevien tekijän löydyttyä paikka täytetään mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen ulla.kommeri@berner.fi otsikolla ”Kesätyö Viljelijän Avena Bernerillä”.

Viljelijän Avena Berner on valtakunnallisesti toimiva, kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita sekä ostaa viljaa ja öljykasveja. Toiminnassamme panostamme vahvasti maatalouden tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen. Olemme osa Berner Oy:tä. Lisätietoja: berner.fi ja viljelijänberner.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa