Kirjanpitäjä

Haemme Bernerille hallintoon talouspalvelut-tiimiimme

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi ulkoisen laskennan tiimissä vastaat laajasti erilaisista taloushallinnon tehtävistä, pitäen sisällään mm. osto- ja myyntireskontran käsittelyä, kuunvaihteen kirjauksia, luotonvalvonnan avustavia tehtäviä sekä maksuliikenteeseen liittyviä asioita. Myös tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen avustavat tehtävät kuuluvat tehtäviisi. Teet tiivistä yhteistyötä muun tiimin kanssa, ja näin vahvistat roolissasi Bernerin ulkoisen laskennan resursseja. Tehtävässäsi raportoit laskentapäällikkö Malin Bonn-Granbergille.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (tradenomi, AMK/YO) ja jo jonkin verran kokemusta vastaavista taloushallinnon ja ulkoisen laskennan tehtävistä. Kykenet suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työhön, ja tulet hyvin toimeen erilaisten taloushallinnon järjestelmien kanssa (kokemus Infor M3:sta katsotaan eduksi). Sinulla on hyvän suomen kielen lisäksi sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kieli, Ruotsin kieli on etu. Olet yhteistyökykyinen ja analyyttinen, ja tiimipelaajan asenteesi näkyy myös siinä, että osaat joustaa tarvittaessa.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä perheyhtiössä. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi, saat tueksesi ammattitaitoiset ja aktiiviset tiimikaverit sekä tietysti laajat työsuhde-etumme. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet, ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lisätietoja tehtävästä antavat laskentapäällikkö Malin Bonn-Granberg puh. 050 529 0098, varmimmin pe 27.1.2023 klo 13–15 ja ma 30.1.2023 klo 13–15 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127 tai janne.marttinen@arespartners.fi, varmimmin to 26.1. klo 8–9. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.arespartners.fi  su 5.2.2023 mennessä.

Jätä hakemus

Jaa sosiaalisessa mediassa