Markkinointipäällikkö

Viljelijän Avena Berner on Viljelijän Bernerin ja Avenan yhteinen maatalouskauppaa tekevä organisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita. Viljelijän Bernerillä on valtakunnallisesti toimiva kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio. Viljelijän Bernerin toiminta suuntautuu tulevaisuudessa vahvasti osaltaan maatalouden kehittämiseen  innovatiivisuuteen, vastuullisuuteen ja kiertotaloustoiminnan kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen

Nyt vahvistamme Viljelijän Avena Berner -organisaatiotamme ja haemme kasvavaan joukkoomme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on vastata Viljelijän Bernerin markkinoinnista; sen strategisesta suunnittelusta ja toteuttamisesta osana Viljelijän Bernerin johtoryhmää. Tuot hyvin esille Bernerin innovatiivisen ja vastuullisen toiminnan maatalouden kehittäjänä. Ymmärrät markkinoinnin merkityksen tuloksen kasvattamisessa ja pystyt vahvistamaan ja kehittämään edelleen Viljelijän Bernerin brändiä ja asiakaskokemusta yhteistyössä vahvan myyntikentän kanssa. Hallitset digitaalisen markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin sekä sosiaalisen median ja pystyt mittaamaan näiden tulosta ja vaikutusta toimintaamme. Raportoit tehtävässäsi liiketoiminnan johtajalle Kalle Erkkolalle, mutta samalla toimit tiiviissä yhteistyössä Bernerin markkinointi- ja viestintäyksikön kanssa.

Sinulla on vahva kokemus ja näyttöä markkinoinnin tehtävistä sekä siihen sopiva koulutus. Sinulla on kyky rakentaa toimiva markkinointistrategia ja laittaa se käytäntöön. Osaat kuvata toimintamme lisäarvon ja hyödyt asiakkaillemme innovatiivisesti ja selkeästi monipuolisin markkinoinnin keinoin. Koet tärkeänä myös vastuullisen toiminnan ja kiertotalouden elementit ja kehittämisen osana Viljelijän Bernerin markkinointia. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat erinomaiset ja kommunikoit lisäksi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. Omalla energisyydelläsi ja aktiivisuudellasi viet isotkin kokonaisuudet maaliin.

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Luottamukselliset yhteydenotot Viljelijän Bernerin liiketoimintajohtaja Kalle Erkkola, p. 050 341 4848 tai kalle.erkkola@berner.fi, parhaiten tavoitettavissa ti 23.6. klo 8 – 10 sekä ti 30.6. klo 14 – 17 ja Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, parhaiten tavoitettavissa pe 26.6. ja ti 14.7. klo 9 – 11. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 2.8.2020 mennessä.

 

Jätä hakemus

Jaa sosiaalisessa mediassa