Myyntiedustaja, 2 tehtävää

Haemme kahta

MYYNTIEDUSTAJAA

vastaamaan rauta- ja erikoiskaupan asiakkuuksista Länsi-Suomessa ja Pohjois-Suomessa.


Tehtäväsi on 
vastata oman alueesi rauta- ja erikoiskaupan osalta kokonaisvaltaisesti Bernerin tuotteiden myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Tämä pitää sisällään erilaisia toimenpiteitä valikoimien suunnittelemisesta ja kehittämisestä aina yhdessä asiakkaan kanssa tehtävien markkinointiohjelmien ja -sopimusten toteuttamiseen ja seurantaan. Tehtävänäsi on auttaa asiakastasi tuotteiden ulosmyynnissä, joten pidät huolta tuoteryhmien kilpailukyvystä alueesi myymälöissä; tarvittaessa myös koulutat myymälähenkilökuntaa ja autat heitä myymälämateriaalien kanssa. Toimit hyvässä yhteistyössä muiden myyntiedustajien, Bernerin eri kategorioiden, myynnin tuen sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tarvittaessa osallistut messuihin ja muihin tapahtumiin alueellasi. Tehtävässäsi raportoit asiakkuusjohtaja Marko Männikölle.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta myynnistä ja asiakasyhteistyön kehittämisestä. Kokemus rauta- ja erikoiskaupan tarpeista, etenkin puutarhapuolella, on selkeä etu. Tahdot kehittää asiakkaittesi myyntiä sekä koordinoida myymälätason markkinointia, esittelyjä ja tapahtumia yhdessä asiakkaan kanssa. Sinulla on myös halua käyttää myyntityön apuna erilaisia tietojärjestelmiä (toiminnanohjausjärjestelmät, eri myynnin raportointi- ja tukijärjestelmät) sekä olemassa olevaa dataa hyväksesi. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, käytännössä yli 100 matkapäivää vuodessa.

Meille on kunnia-asia, että työntekijämme voivat hyvin ja onnistuvat tehtävässään. Siksi panostamme ennen kaikkea turvallisuuteen, tasa-arvoon, hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisiin kehitysmahdollisuuksiin. Myynnin tiimissä meillä on aidosti avoin, välittävä ja kannustava ilmapiiri, jossa pääset sekä itse kehittymään että kehittämään yritystämme. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laadukkailla työterveyspalveluilla ja tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti Bernerin Marko Männikkö, p. 050 527 6205, varmimmin ti 27.7. ja to 29.7. klo 14-16 sekä ti 3.8 ja to 5.8. klo 14-16 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin ma 12.7. ja ma 26.7. klo 8-9 sekä pe 6.8. klo 8.30-9.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisesta linkistä.

Jätä hakemus

Jaa sosiaalisessa mediassa