Sisäisen viestinnän asiantuntija

Haemme Markkinointi ja Innovaatiot -yksikköömme idearikasta ja innostunutta

SISÄISEN VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

tukemaan meitä tällä kasvumatkallamme ja kehittämään edelleen konsernin laajuista viestintäämme.

Vastaat Bernerin sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä henkilöstötilaisuuksista. Tuet osaamisellasi myös ulkoista viestintäämme.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisen, strategiaamme tukevan sisällön tuottaminen sisäisen viestinnän kanaviimme ja kanavien jatkuva kehittäminen. Olet intohimoinen ja sujuvasanainen kirjoittaja ja tuet kaikkia liiketoiminta-alueitamme ja palveluliiketoimintojamme erilaisten projektien viestinnässä. Muutosviestinnällä on myös merkittävä rooli kasvavassa yhtiössämme. Pidät langat sujuvasti käsissäsi henkilöstötilaisuuksien järjestämisessä.

Hallitset intranetin, uutiskirjeiden tuottamisen ja perusohjelmistot Microsoft 365 -ympäristössä. Olet tottunut kuvien ja videoiden käsittelijä. Sinulla on kokemusta virtuaalitapahtumisen tuottamisesta ja opit nopeasti uusia ohjelmia. Tehtäviisi kuuluu myös ulkoisen viestinnän tehtäviä. Toimit läheisessä yhteistyössä johdon koordinaattorimme kanssa.


Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa viestinnällistä tai kaupallista koulutustaustaa. Olet proaktiivinen ja sosiaalinen ja innokas ja utelias oppimaan uutta ja kehittämään toimintaa jatkuvasti. Suomen kielen lisäksi viestit sujuvasti myös englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksemme sisäistä viestintää ja kehittymään itse edelleen viestinnän ammattilaisena. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi ja saat tueksesi Markkinointi ja Innovaatiot -yksikkömme ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen sekä laajat työsuhde-etumme. Viihtyisät ja modernit toimitilamme metrolinjan varrella Herttoniemessä tarjoavat mukavat puitteet kollegoiden kohtaamiselle hybridityössä.

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla. Toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Olemme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja tasa-arvon edistämiseen työelämässä. Siksi toivomme, että erilaisista taustoista tulevat hakijat hakevat tätä tehtävää.

Lisätietoja antavat Bernerin viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Maria Nymander, puh 044 35 2579, maria.nymander@berner.fi parhaiten tavoitettavissa to 16.3. klo 15–16 ja pe 17.3. klo 9–10 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426127, parhaiten tavoitettavissa ma 20.3. klo 15–16.30 ja ke 22.3. klo 16–17.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisen hakupainikkeen tai linkin Arespartners avoimet työpaikat kautta  27.3.2023 mennessä. 

Jätä hakemus

Jaa sosiaalisessa mediassa