Somepäivystäjä

Haemme somepäivystäjää määräaikaiseen harjoitteluun

Oletko somessa kuin kotonasi? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja autat mielelläsi ratkaisemaan heidän pulmiaan? Onko sinulla kenties jo kokemusta someyhteisöjen kehittämisestä ja ylläpidosta?

Bernerillä ja Bernerin brändeillä on monta aktiivista sometiliä (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter) ja etsimme nyt henkilöä auttamaan näiden tilien ylläpidossa iltaisin ja lauantaisin. Tehtävässä pääset keskustelemaan asiakkaidemme kanssa somekanavissamme ja etsimään vastauksia hyvinkin erityyppisiin kysymyksiin yhteistyössä berneriläisten kanssa. Brändejämme ovat mm. XZ, Hai, Rajamäen, LV ja Korrek.

Somepäivystäjänä olet tärkeä osa tarjoamaamme positiivista asiakaskokemusta. Tukenasi on vahva markkinoinnin ja viestinnän tiimi, joka perehdyttää ja auttaa.

Odotamme sinulta:

  • Viestinnän tai kaupallisen alan opintoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Sosiaalisen median eri kanavien tuntemista
  • Positiivista asennetta ja kiinnostusta palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla


Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen somemaailman ja mahdollisuuden tutustua useampaan toimialaan
  • Energisen ja aktiivisen työyhteisön
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä
  • Kattavan perehdytyksen

Työsi jakautuu kuudelle päivälle viikossa (ma– la), arkisin noin klo 14–20 ja lauantaisin noin klo 12­–18. Tehtävä on määräaikainen harjoittelu (kesto n. 6 kk) ja toivoisimme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä 14.2.2022.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Mikäli haluat kysyä tehtävästä, lisätietoja antaa viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Maria Nymander (puh. 044 335 2579) ma 17.1. klo 12–13 ja to 20.1. klo 9–10

Mikäli koet olevasi etsimämme sometaitaja, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV 23.1.2022 mennessä  HR-koordinaattorillemme Katariinalle osoitteeseen katariina.bjorkman@berner.fi. Otsikoithan viestisi Somepäivystäjä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten ethän turhaan odottele viimeiseen hakupäivään.

Jaa sosiaalisessa mediassa