Tuotevalmistaja, Heinävesi

Berner Oy:n Heinäveden tehtailla valmistetaan autonhoitotuotteita, etanolipohjaisia sairaalatuotteita, hiusten- ja ihonhoitotuotteita, pesu- ja puhdistusaineita, kasvinsuojelutuotteita, väkiviinaetikkaa ja viinietikoita. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat mm. XZ, LV, Herbina, Oxygenol, Tummeli, Dilutus, Desinfektol, Heti, Korrek, Lasol ja Rajamäen.

Haemme nyt tuotevalmistajaa Heinäveden tehtaille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tuotevalmistajan monipuoliseen työnkuvaan kuuluu vaihtelevia tehtäviä valmistusprosessien eri vaiheissa. Tässä tehtävässä pääset valmistamaan erilaisia tuotteita, valvomaan ja huoltamaan valmistuslaitteita, huolehtimaan valmistuslaitteiden ja välineiden puhtaudesta. Olet osaltasi tärkeässä roolissa valmistamassa laadukkaita, suomalaisten arjessa tuttuja, tuotteitamme ja turvaamassa niiden katkeamattoman tuotannon.

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden suorittaa prosessiteollisuuden ammattitutkinnon oppisopimuksella.

Työ on kaksivuorotyötä (40 h/vko).

Odotamme sinulta

  • Oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta – laadukas tuote syntyy yhteistyössä, kun jokainen kantaa oman vastuunsa.
  • Ennakointi- ja paineensietokykyä, sillä tuotantoympäristössä tilanteet voivat muuttua nopeasti
  • Valmiudet omaksua uudet asiat nopeasti – tuotteiden vaihtuessa on tärkeää pysyä tehtävien tasalla
  • Työkieli tehtaillamme on suomi, joten edellytämme hakijalta suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantolinjatyöskentelystä sekä perus IT-taidot.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja nykyaikaisen työympäristön. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus saada kokemusta tehdastyöstä mukavassa työporukassa.

Miksi Berner?

  • Huolehdimme työntekijöistämme laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat myös erikoislääkärit ja hammashoito.
  • Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.
  • Arvomme työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät aidosti arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki, että pystyvät toimimaan tehtävässään yrityksemme arvojen mukaisesti.
  • Bernerillä viihdytään pitkään – vakituisten työsuhteiden pituus on meillä keskimäärin lähes 10 vuotta!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, tehtaanjohtaja Jari Puustinen (020 791 4800) sekä tuotantopäällikkö Joona Vaittinen (020 791 4180) vastaavat mielellään kysymyksiisi aikavälillä 15-19.8.2022.

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 19.8.2022 mennessä osoitteeseen jari.puustinen@berner.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa