Uratarinat

 

 

Pipsa vaaka

Pipsa Hovinen

Toimin Bernerillä  tällä hetkellä kuluttajapalveluassistenttina. Olen tullut taloon ensimmäisen kerran 18-vuotiaana tekemään erilaisia toimistotöitä koulun ohella. Vuonna  2008 valmistuin matkailuvirkailijaksi ja työskentelin määräaikaisessa työsuhteessa silloisella teknokemian osastolla tilaustenkäsittelijänä. Huhtikuussa 2009 aloitin vakituisen työsuhteeni Bernerillä. Olen työskennellyt Bernerillä siis erilaisissa tehtävissä yhteensä yli kymmenen vuotta.

Minkälainen on työpäiväsi ja mikä työssäsi on parasta?

Käsittelen kuluttajien palautteita, vastaan kysymyksiin eri kanavissa ja toimin myös myyjänä shopissamme, joka palvelee yhteistyökumppaneitamme. Mukavinta työssäni on ehdottomasti ihmisten auttaminen ja se, että saan asiakkaillemme aikaiseksi hyvän mielen. Pidän asiakaspalvelusta todella paljon, ja haasteiden ratkaiseminen positiivisella asenteella kuuluu luonteeseeni.

Kuluttajapalautteita ja kysymyksiä tulee päivittäin paljon. Ehdottomasti positiivisin palaute on se kun saan ratkaistua kuluttajan haasteen ja tarjota vielä jotain extraa. Tavoitteenani on tuottaa aina mahdollisimman hyvää ja huomioivaa palvelua.

 

Andrei vaaka

Andrei Legeza

Olen digitaalisten palvelujen kehityspäällikkö Bernerillä. Olen kotoisin Ukrainasta, ja päädyin Suomeen vaihto-opintojen kautta vuonna 2003. Tulin Jyväskylän yliopistoon aikeinani opiskella vuoden verran matematiikkaa ja tietotekniikkaa. Päädyin tekemään loputkin maisterin tutkinnostani Jyväskylän yliopistossa, josta valmistuin filosofian maisteriksi vuonna 2004.

Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt erilaisissa yrityksissä, mm. SEK Point -tuotantotoimistossa, Satama Interactivella ja Trainers’ Housessa sivustokehittäjänä ja ohjelmoijana. Bernerille siirryin vuoden 2015 lopulla Crasman Oy:stä, jossa olin toiminut asiakkuuspäällikkönä digitaalisten palvelujen kehitysprojekteissa. Siirryin siis toteuttajasta ja myyjästä ostajan rooliin.

Mikä sai sinut Bernerille?

Huomasin erittäin mielenkiintoisen haun digitaalisten palvelujen kehityspäällikön rooliin.  Jatkuva kehittäminen ja kehittyminen ovat minulle elämäntapa, joten päätös hakemisesta oli helppo.

Bernerin tuotteet ja brändit olivat minulle tuttuja, mutta yrityksestä en tiennyt paljoa. Tutustuin yritykseen ja Berner vaikutti heti hakuvaiheessa hyvältä ja luotettavalta työnantajalta. Yrityksen arvoista ja hakuprosessin aikana tapaamistani ihmisistä tuli ”match”, eli arvot eivät selkeästi ole pelkkiä sanoja. Minulle on erittäin tärkeää, että omat ja yrityksen arvot ovat samassa linjassa.

Mitä tavalliseen työpäivääsi kuuluu?

Työpäiväni ovat sekoitus suunnittelu- ja strategiatyöstä sekä workshopeista kumppanien kartoittamiseen ja tapaamisiin. Jokaisena päivänä työni ja visiomme pitää olla linjassa digistrategiamme kokonaiskuvan kanssa.  Tällä hetkellä työstän varsinkin verkkokaupparatkaisujamme sekä yritys- että kuluttajapuolelle. Työskentelen eri  liiketoimintojen kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Jaa sosiaalisessa mediassa