Yhteistyökumppanuudet

Berner Oy haluaa tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa ja olla aktiivinen ja vastuullinen osa yhteiskuntaa.

Teemme yhteistyötä vuosittain monien eri hankkeiden ja järjestöjen kanssa. Varsinkin lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on meille tärkeää. Osallistumme Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaan lahjoittamalla vuonna 2017 30 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle –ohjelmaan. Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelma tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista. Ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

Tukea terveyteen ja urheiluun

Tuemme  Suomen Sotaveteraaniliittoa ja Mannerheimristin ritareita sekä Suomen Punaisen Ristin toimintaa. Yhteistyössä Suomen Sydänliiton kanssa lisäämme tietoutta sydänsairauksien ehkäisystä. Olemme Suomen Kipu ry:n kannattajajäsen. Nuorten ehkäisevää päihdetyötä tuemme Raide Ry:n kautta.

Olemme tukeneet laajasti myös urheilua yhteistyökumppanuuksilla Suomen Tennisliiton, Suomen Jääpalloliiton, Suomen Voimisteluliiton sekä Salibandyliigan kanssa. Tukikohteitamme ovat myös Suomen Vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry:n tapahtumat.

Lisäksi brändimme ovat mukana tukemassa esimerkiksi lasten ja nuorten terveyttä ja työllistymistä. Tuotelahjoituksin olemme mukana useissa  tapahtumissa.

                

 

Jaa sosiaalisessa mediassa