Tuotteen avainsana: dieseltrukki

Combi-CB kompakti monitietrukki

Kompakti vastapainotrukki, joka on myös monitietrukki. Sähkö-, kaasu- tai dieselkäyttöisenä. Pienen kokonsa ansiosta mahtuu hyvin konttiin. Käsittelee 2,5-4 t taakkoja.

Lue lisää

C-sarjan monitietrukit pitkille taakoille

Pitkät taakat kapeasta oviaukosta - Combiliftin C-sarjan monitietrukki hoitaa. C-sarjan trukit käsittelevät taakkoja 2,5:stä 25 tonniin. Malleja löytyy diesel-, kaasu- ja akkukäyttöisinä. Hydrostaattinen voimansiirto kaikkiin pyöriin takaa parhaan pidon ja ohjattavuuden.

Lue lisää

Combi-RT maastotrukki

Combiliftin todellinen off-road -kone on Combi-RT, eli "Combi Rough Terrain". Nimensä mukaisesti tämä trukki kulkee siellä, missä muut juuttuvat kiinni. Kaikki pyörät ovat vetäviä ja 190 cm:n korkuisena kone mahtuu matalistakin oviaukoista, esim. maatalouskäytössä. Reilu maavara ja leveät traktorikuvioiset, hyvin pitävät renkaat eivät jätä konetta sutimaan. Mukava istuin ja ergonomisesti oikein mitoitettu ohjaamo lisäävät kuljettajan viihtyisyyttä. Nostokorkeutta RT:llä saavutetaan 315 cm.

Lue lisää

TREXíA EX vastapainotrukki

Tämä luotettavalla Perkinsin 4-sylinterisellä moottorilla varustettu trukki selviää kuormista, jotka hirvittävät monia; 10-16 t. TREXiA EX- trukkiperheen suunnittelussa keskiössä on ollut kuljettaja, jonka mukavuuden lisäämiseksi on tehty monia parannuksia niin ergonomian, kuin melutason saralla. Myös näkyvyys trukista parani entisestään muotoillun takapainon ja uuden maston ansiosta.

Lue lisää

GRENDíA EX vastapainotrukki

Mitsubishin trukkien lippulaiva, ketterä ja kestävä polttomoottoritrukki GRENDíA EX on paljon enemmän kuin trukki - se on työpaikka. Kuljettajat osaavat arvostaa vähäistä melua ja pientä tärinää, mukavaa työskentely-ympäristöä ja edelleen kehitettyä ErgoCentric hallintalaitteiden sijoittelua. Integroitu IPS+ läsnäolojärjestelmä sähköisellä käsijarrulla varmistaa turvallisuuden näiden 4,0 - 5,5 t nostavien trukkien työskentelyssä.

Lue lisää

GRENDíA ES vastapainotrukki

GRENDIA ES trukit ovat nopeita, vakaita ja erittäin tehokkaita ja tarjoavat suurta tehokkuutta, pieniä päästöjä ja alhaista melutasoa. Mitsubishi on kiinnittänyt huomiota erityisesti trukkien ergonomiaan, maksimoidakseen mukavuuden, hallittavuuden ja tarkkuuden. Trukkiperheestä löytyy niin diesel- kuin kaasutrukit, ohjaamovaihtoehtoja ja nostokapasiteettit 1,5 - 3,5 t.

Lue lisää