Tuotteen avainsana: monitietrukki

Combi-MR

Combiliftin uutuus, akkukäyttöinen monitietrukki Combi-MR on joka suuntaan kulkeva seisten tai istuen ajettava työntömastotrukki, 2500 kg:n nostokapasiteetilla.

Lue lisää

Combi-SL monitiekylkitrukki

Kylkitrukki, jolla paitsi purkaa kuorman, niin myös siirtää sen, lähes mihin tahansa. Combi-SL -trukin pyörät kääntyvät joka suuntaan, mahdollistaen 4,5 - 6 tonnin taakan kuljettamisen pitkittäin tai poikittain tai vaikka viistosti.

Lue lisää

Combi-CB kompakti monitietrukki

Kompakti vastapainotrukki, joka on myös monitietrukki. Sähkö-, kaasu- tai dieselkäyttöisenä. Pienen kokonsa ansiosta mahtuu hyvin konttiin. Käsittelee 2,5-4 t taakkoja.

Lue lisää

C-sarjan monitietrukit pitkille taakoille

Pitkät taakat kapeasta oviaukosta - Combiliftin C-sarjan monitietrukki hoitaa. C-sarjan trukit käsittelevät taakkoja 2,5:stä 25 tonniin. Malleja löytyy diesel-, kaasu- ja akkukäyttöisinä. Hydrostaattinen voimansiirto kaikkiin pyöriin takaa parhaan pidon ja ohjattavuuden.

Lue lisää

Combi-WR4 monitiepinontatrukki

Combiliftin Combi-WR4 on täysin uudenlainen ratkaisu, yhdistäen pinontatrukin, nelitietrukin ja työntömastotrukin ominaisuuksia. Combi-WR4 on ideaalinen pitkän tavaran, esim. puutavaran, putkien ja tankojen varastossa, kapeissa hyllyväleissä. Tavaran käsittely on Combi-WR4:lla helppoa, sillä trukilla ei tarvitse ajaa hyllyn alle, vaan sen kurottajaominaisuus poimii nipun tai lavan hyllyltä, vetää kuorman hyllyn ulkopuolelle, minkä jälkeen kuorman voi laskea alas.

Lue lisää