Tuotteen avainsana: pinontatrukki

Combi-WR4 monitiepinontatrukki

Combiliftin Combi-WR4 on täysin uudenlainen ratkaisu, yhdistäen pinontatrukin, nelitietrukin ja työntömastotrukin ominaisuuksia. Combi-WR4 on ideaalinen pitkän tavaran, esim. puutavaran, putkien ja tankojen varastossa, kapeissa hyllyväleissä. Tavaran käsittely on Combi-WR4:lla helppoa, sillä trukilla ei tarvitse ajaa hyllyn alle, vaan sen kurottajaominaisuus poimii nipun tai lavan hyllyltä, vetää kuorman hyllyn ulkopuolelle, minkä jälkeen kuorman voi laskea alas.

Lue lisää

Istuen ajettava pinontatrukki

Kotimaisessa istuen ajettavassa pinontatrukissa kuljettajan jaksaminen on huipussaan. Pitkät siirtomatkat sujuvat joutuisasti ja hyllytyksessä -jopa 6,5 m korkeudelle - näkyvyys taakalle on erinomainen.

Lue lisää

Seisten ajettava pinontatrukki

Tämä suosittu kotimainen varastotrukki - toiselta nimeltään tukipyörätrukki - on lavansiirtovaunun ja pinontatrukin yhdistelmä. Se soveltuu parhaiten varastoihin, missä on hyllyjä korkealla ja siirtomatkat ovat pitkät.

Lue lisää

Pinontatrukki ajoläpällä

Kompakti ja notkeasti liikkuva kotimainen pinontatrukki, joka mahtuu ahtaillekin käytäville ja pieniin tiloihin. Siellä trukki pinoaa tarkasti ja tehokkaasti raskaita taakkoja jopa 5,4 metrin korkeudelle. Pinontatrukkisarjaan kuuluu malli, jossa on suurempi maavara rampeissa ajoa varten, ja malli jota voi säätää eri levyisille kuormalavoille. Lisäksi kaikilla malleilla voi ajaa nopeasti pitkiä matkoja ja kuljettaja voi valintansa mukaan joko ajaa trukkia käyden tai ajoläpällä seisten.

Lue lisää