Tuotteen avainsana: sähkötrukki

SENSiA EX monitie työntömastotrukki

Työntömastotrukki, joka puikkelehtii jopa 2,5 t putki- tai lautanipun kanssa kapeassa käytävässä, kääntyy sulavasti seuraavalle käytävälle ja vie taakan turvallisesti ja nopeasti perille. Se on Mitsubishi SENSiA EX, monitie työntömastotrukki. Kotimainen, tottakai.

Lue lisää

Combi-CB kompakti monitietrukki

Kompakti vastapainotrukki, joka on myös monitietrukki. Sähkö-, kaasu- tai dieselkäyttöisenä. Pienen kokonsa ansiosta mahtuu hyvin konttiin. Käsittelee 2,5-4 t taakkoja.

Lue lisää

C-sarjan monitietrukit pitkille taakoille

Pitkät taakat kapeasta oviaukosta - Combiliftin C-sarjan monitietrukki hoitaa. C-sarjan trukit käsittelevät taakkoja 2,5:stä 25 tonniin. Malleja löytyy diesel-, kaasu- ja akkukäyttöisinä. Hydrostaattinen voimansiirto kaikkiin pyöriin takaa parhaan pidon ja ohjattavuuden.

Lue lisää

Aisle-Master

Combiliftin Aisle-Master on nimensä mukaisesti käytävien herra - ja nimenomaan kapeiden käytävien - joka taitaa lavojen käsittelyn jopa 15 m korkeudessa. Aisle-Masteriin yhdistyy varaston tehokkuus, sillä minimissään 1,6m leveät käytävät takaavat varaston maksimaalisen hyötykäytön.

Lue lisää

FB 2 -sarjan sähkövastapainotrukki

Sähkötrukki ei todellakaan ole vain lämpimien sisävarastojen trukki, sen todistaa Mitsubishi FB 2 -sarjan 4 -5 t nostavat joka sään trukit. Lämmin ohjaamo pitää kuljettajan tyytyväisenä ja IPx4 -suojaus trukin ajossa. Kuljettaja osaa arvostaa myös automaattista mäkijarrua ja kaarreajon hidastusta. Yhdellä akun latauksella jopa 12,5 h työskentelyä.

Lue lisää

EDíA EX sähkövastapainotrukki

Laajan käyttäjätutkimuksen lopputuloksena on syntynyt kotimainen EDíA EX -sähkötrukkimallisto, 2,5 - 3,5 t, joka on täynnä trukinkuljettajan elämää helpottavia ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, ergonomiasta puhumattakaan. Mitsubishi EDíA EX sähkövastapainotrukki tarjoaa ketteryyttä, voimaa ja älykkyyttä sekä sisä- että ulkokohteisiin ja on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n tehtaalla.

Lue lisää

EDíA EM sähkövastapainotrukki

Tila, mukavuus, intuitiivisesti sijoitetut hallintalaitteet, helppo pääsy kuljettajan tilaan ja vapaa näkyvyys kaikkiin suuntiin on kaikki tähän trukkimallistoon kuuluvia selvyyksiä. Trukkiperheestä löytyy sekä 3-, että 4-pyöräiset 48V trukit, nostokapasiteetiltaan 1,3 - 2,0 t, ohjaamolla tai ilman. Mitsubishi EDIA EM trukit valmistetaan Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n Suomen tehtaalla.

Lue lisää