Tuotteen avainsana: varastotrukki

SENSiA EX monitie työntömastotrukki

Työntömastotrukki, joka puikkelehtii jopa 2,5 t putki- tai lautanipun kanssa kapeassa käytävässä, kääntyy sulavasti seuraavalle käytävälle ja vie taakan turvallisesti ja nopeasti perille. Se on Mitsubishi SENSiA EX, monitie työntömastotrukki. Kotimainen, tottakai.

Lue lisää

Combi-WR4 monitiepinontatrukki

Combiliftin Combi-WR4 on täysin uudenlainen ratkaisu, yhdistäen pinontatrukin, nelitietrukin ja työntömastotrukin ominaisuuksia. Combi-WR4 on ideaalinen pitkän tavaran, esim. puutavaran, putkien ja tankojen varastossa, kapeissa hyllyväleissä. Tavaran käsittely on Combi-WR4:lla helppoa, sillä trukilla ei tarvitse ajaa hyllyn alle, vaan sen kurottajaominaisuus poimii nipun tai lavan hyllyltä, vetää kuorman hyllyn ulkopuolelle, minkä jälkeen kuorman voi laskea alas.

Lue lisää

Aisle-Master

Combiliftin Aisle-Master on nimensä mukaisesti käytävien herra - ja nimenomaan kapeiden käytävien - joka taitaa lavojen käsittelyn jopa 15 m korkeudessa. Aisle-Masteriin yhdistyy varaston tehokkuus, sillä minimissään 1,6m leveät käytävät takaavat varaston maksimaalisen hyötykäytön.

Lue lisää

Korkeakeräilytrukki

Mitsubishin kotimaiset korkeakeräilytrukit edustavat erittäin suurta tehokkuutta varastojen tilankäytössä. Keräilykorkeus voi olla 4,7 m tai jopa 11,5 m ja trukin käyttö on mahdollista erittäin kapeilla käytävillä. Näiden trukkien ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa lisäksi mukavan ja nopean osien poiminnan turvallisesta ohjaustilasta käsin. Trukit soveltuvat kisko-ohjaukseen, kaapeliohjaukseen tai vapaasti kulkeviin sovelluksiin. Kukin trukki voidaan räätälöidä eri käyttötarpeita varten. Saatavana on erilevyisiä runkoja ja ohjaustiloja, sekä akkukokoja, hallintalaitesovelluksia ja kaidekorkeuksia.

Lue lisää

Matalakeräilytrukki

Kotimaisella matalakeräilijällä hoituvat sekä alimman, että välitason keräilytyöt, 2,5 metrin korkeuteen asti. Keräilytehokkuus on tällä trukilla huima, sillä trukki on sitä silmällä pitäen kehitetty; helppo läpikulku, tukeva selkänoja, odotusaikaa vähentävä lattia-anturi ja vaivaton ohjaus.

Lue lisää

Istuen ajettava pinontatrukki

Kotimaisessa istuen ajettavassa pinontatrukissa kuljettajan jaksaminen on huipussaan. Pitkät siirtomatkat sujuvat joutuisasti ja hyllytyksessä -jopa 6,5 m korkeudelle - näkyvyys taakalle on erinomainen.

Lue lisää

Seisten ajettava pinontatrukki

Tämä suosittu kotimainen varastotrukki - toiselta nimeltään tukipyörätrukki - on lavansiirtovaunun ja pinontatrukin yhdistelmä. Se soveltuu parhaiten varastoihin, missä on hyllyjä korkealla ja siirtomatkat ovat pitkät.

Lue lisää