Tuotteen avainsana: vastapainotrukki

Combi-CB kompakti monitietrukki

Kompakti vastapainotrukki, joka on myös monitietrukki. Sähkö-, kaasu- tai dieselkäyttöisenä. Pienen kokonsa ansiosta mahtuu hyvin konttiin. Käsittelee 2,5-4 t taakkoja.

Lue lisää

TREXíA EX vastapainotrukki

Tämä luotettavalla Perkinsin 4-sylinterisellä moottorilla varustettu trukki selviää kuormista, jotka hirvittävät monia; 10-16 t. TREXiA EX- trukkiperheen suunnittelussa keskiössä on ollut kuljettaja, jonka mukavuuden lisäämiseksi on tehty monia parannuksia niin ergonomian, kuin melutason saralla. Myös näkyvyys trukista parani entisestään muotoillun takapainon ja uuden maston ansiosta.

Lue lisää

FB 2 -sarjan sähkövastapainotrukki

Sähkötrukki ei todellakaan ole vain lämpimien sisävarastojen trukki, sen todistaa Mitsubishi FB 2 -sarjan 4 -5 t nostavat joka sään trukit. Lämmin ohjaamo pitää kuljettajan tyytyväisenä ja IPx4 -suojaus trukin ajossa. Kuljettaja osaa arvostaa myös automaattista mäkijarrua ja kaarreajon hidastusta. Yhdellä akun latauksella jopa 12,5 h työskentelyä.

Lue lisää

GRENDíA EX vastapainotrukki

Mitsubishin trukkien lippulaiva, ketterä ja kestävä polttomoottoritrukki GRENDíA EX on paljon enemmän kuin trukki - se on työpaikka. Kuljettajat osaavat arvostaa vähäistä melua ja pientä tärinää, mukavaa työskentely-ympäristöä ja edelleen kehitettyä ErgoCentric hallintalaitteiden sijoittelua. Integroitu IPS+ läsnäolojärjestelmä sähköisellä käsijarrulla varmistaa turvallisuuden näiden 4,0 - 5,5 t nostavien trukkien työskentelyssä.

Lue lisää

GRENDíA ES vastapainotrukki

GRENDIA ES trukit ovat nopeita, vakaita ja erittäin tehokkaita ja tarjoavat suurta tehokkuutta, pieniä päästöjä ja alhaista melutasoa. Mitsubishi on kiinnittänyt huomiota erityisesti trukkien ergonomiaan, maksimoidakseen mukavuuden, hallittavuuden ja tarkkuuden. Trukkiperheestä löytyy niin diesel- kuin kaasutrukit, ohjaamovaihtoehtoja ja nostokapasiteettit 1,5 - 3,5 t.

Lue lisää

EDíA EX sähkövastapainotrukki

Laajan käyttäjätutkimuksen lopputuloksena on syntynyt kotimainen EDíA EX -sähkötrukkimallisto, 2,5 - 3,5 t, joka on täynnä trukinkuljettajan elämää helpottavia ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, ergonomiasta puhumattakaan. Mitsubishi EDíA EX sähkövastapainotrukki tarjoaa ketteryyttä, voimaa ja älykkyyttä sekä sisä- että ulkokohteisiin ja on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n tehtaalla.

Lue lisää

EDíA EM sähkövastapainotrukki

Tila, mukavuus, intuitiivisesti sijoitetut hallintalaitteet, helppo pääsy kuljettajan tilaan ja vapaa näkyvyys kaikkiin suuntiin on kaikki tähän trukkimallistoon kuuluvia selvyyksiä. Trukkiperheestä löytyy sekä 3-, että 4-pyöräiset 48V trukit, nostokapasiteetiltaan 1,3 - 2,0 t, ohjaamolla tai ilman. Mitsubishi EDIA EM trukit valmistetaan Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n Suomen tehtaalla.

Lue lisää