Berneriltä asiakkaalle muutakin kuin pelkkää rautaa

Kokonaisvaltaista konepalvelua

“Berner Konserniin kuuluva Berner Koneet on toiminut jo muutaman vuoden ajan kuljetusliike Vähälä Yhtiöiden yhteistyökumppanina tarjoten palveluja liittyen trukkikaluston hankintaan ja käytönaikaiseen kunnossapitoon. Kuluvan vuoden alussa toimitetut viisi konetta kasvattavat Vähälän trukki- ja materiaalinkäsittelykoneiden kokonaismäärän lähes kuuteenkymmeneen.

Kuuntelemisen jaloa taitoa, yhdessä tekemistä, ratkaisemista ja muuntautumiskykyä pidetään itsestäänselvyyksinä, mutta ovatko ne sitten sitä aina. Mainitut asiat kuulee monesti mainittavan avainasiakkaiden yhteydessä ja konekauppaa tehtäessä. Näin erityisesti, kun on kyse suurista konemääristä. Kokonaisuutta lähestytään kuitenkin melko pian kovin teknisesti argumentoiden niin sanotusti rauta edellä. Toisilla asiakkuuksilla tämä toimii ja toisilla ei. Varsinaista oikeaa tapaa toimia ei ole, vaan lopputulos ratkaisee. Tekninen argumentointi on merkistä riippumatta hyvin samankaltaista ja neutraalia. 1,5 tonnin vastapainotrukki nostaa ja liikuttaa 1,5 tonnia tavaraa merkistä riippumatta vaikka sen ”voissa paistaisi”.
Onnistuneen lopputuloksen kannalta on oleellista löytää ja ymmärtää asiakkaiden sekä heidän loppuasiakkaidensa tarpeet ja pidempiaikaiset tavoitteet kehitykselle. Se vaatii sekä myyjältä että asiakkaalta todella avointa dialogia sekä myös yhteiseen päämäärään sitoutumista. Vain tällä on merkitystä kestävän ratkaisun syntymiseen.
”Eurot kyllä aikanaan löytävät paikkansa ja elävät muuntautumiskykyisen ratkaisumyynnin mukana”, sanoo Berner Koneiden myyntipäällikkö Timo Laine.”

Lue koko artikkeli tästä linkistä.

Sähkötrukit rivissä

Kimmo Törmänen JKT-vuoktarukit Oy:stä sekä Atte ja Tomi Nyberg KS-huoltopalvelu Oy:stä pitävät Vähälän trukit kunnossa ja ajossa. Trukissa istuu Ari Karjalainen Vähälä Yhtiöt Oy:stä.
Kimmo Törmänen JKT-vuokratrukit Oy:stä sekä Atte ja Tomi Nyberg KS-huoltopalvelu Oy:stä pitävät Vähälän trukit kunnossa ja ajossa. Trukissa istuu Ari Karjalainen Vähälä Yhtiöt Oy:stä.

Jaa sosiaalisessa mediassa