EDíA EX sähkövastapainotrukki

Laajan käyttäjätutkimuksen lopputuloksena on syntynyt kotimainen EDíA EX -sähkötrukkimallisto, 2,5 - 3,5 t, joka on täynnä trukinkuljettajan elämää helpottavia ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, ergonomiasta puhumattakaan. Mitsubishi EDíA EX sähkövastapainotrukki tarjoaa ketteryyttä, voimaa ja älykkyyttä sekä sisä- että ulkokohteisiin ja on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n tehtaalla.

80V sähkötrukki, jossa paljon kuljettajan suoritusta helpottavia ominaisuuksia

Trukin ketteryys ja kääntyvyys ovat omaa luokkaansa 100 astetta kääntyvien pyörien, dual drive -moottorien ja kaarteen jyrkkyyden mukaan vauhdin ennakoivasti 80V sähkövastapainotrukkilaskevan kaarreajon hidastuksen ansiosta. Trukki ei liiku itsekseen, sillä automaattinen seisontajarru ja mäkijarru ovat vakiona.

Trukkimalli on varustettu myös informatiivisella ja selkeällä värinäytöllä, sekä F2-painikkeella, jolla hallitaan mm. maston kallistuksen keskitystä. SDS (Sensitive Drive System) pehmentää trukin liikkeitä.

Trukkiin on vakiona ohjelmoitu kaksi ajomoodia: ECO ja PRO. ECO-moodi sopii rauhalliseen työskentelyyn ja aloittelevalle kuljettajalle. PRO-moodissa kuljettaja pystyy hyödyntämään maksimaalisesti trukin kaikkia ominaisuuksia ja täyttä tehoa. Lisäksi trukin käyttäytyminen voidaan säätää kuljettajan omiin työskentelytottumuksiin sopivaksi.


red_dot_design_winner_2015Mitsubishi EDíA EX trukki voitti Reddot design award 2015 -palkinnon. Kiitosta tuli erityisesti ergonomiasta ja kuljettajan huomioimisesta.

Suomen lippuTämäkin sähkötrukki valmistetaan Suomessa Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n tehtaalla.

Lisätiedot

Lisätiedot

Sähkövastapainotrukki EDíA EX 2,5 – 3,5 t

Malli FB25N FB25CN FB30N FB30CN FB35N
Kapasiteetti [kg] 2500 2500 3000 3000 3500
Maks. nostokorkeus [cm] 700 700 700 700 700
Muuta C= kompakti C= kompakti

Esitteet ja tiedostot

Esitteet

Esitteet ja tiedostot