GRENDíA EX vastapainotrukki

Mitsubishin trukkien lippulaiva, ketterä ja kestävä polttomoottoritrukki GRENDíA EX on paljon enemmän kuin trukki - se on työpaikka. Kuljettajat osaavat arvostaa vähäistä melua ja pientä tärinää, mukavaa työskentely-ympäristöä ja edelleen kehitettyä ErgoCentric hallintalaitteiden sijoittelua. Integroitu IPS+ läsnäolojärjestelmä sähköisellä käsijarrulla varmistaa turvallisuuden näiden 4,0 - 5,5 t nostavien trukkien työskentelyssä.

Mitsubishi GRENDíA EXdieseltrukki grendia FD50NB

Mitsubishin 4 ja 5 tonnin diesel- ja kaasutrukkien tehokkuus ja legendaarinen luotettavuus vaikeimmissakin olosuhteissa on jo vuosia ollut käsite. Sukupolvien ajan ovat trukkien omistajat tottuneet luottamaan näihin kestäviin ja suorituskykyisiin vastapainotrukkeihin. GRENDíA EX rakentuu näille poikkeuksellisille laatutekijöille.

Näiden trukkien vakiovarusteena on EDC (elektroninen dieselin säätelyjärjestelmä), huoltovapaa partikkelisuodatin automaattisella regeneraatiolla ja säästömoodi Soft, joka alentaa trukin polttoaineen kulutusta. Ja kuten aina, on jokainen järjestelmä ja komponentti valittu ja suunniteltu vähentämään trukkien seisokkeja ja korjauskustannuksia. Trukkien voimanlähteenä on 3B-päästönormit alittava Perkins 854F moottori.

GRENDíA EX:n lukuisten lisävalintojen joukossa on mm. kotimainen kippaava, markkinoiden hiljaisin DeLuxe-ohjaamo, jonka sisällä voi unohtaa pakkasen ja viiman.

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Vastapainotrukki Mitsubishi Grendía EX 4 – 5,5 t

Malli FD/FG40N FD/FG45N FD/FG50CN FD/FG50N FD/FG55N
Kapasiteetti [kg] 4000 4500 5000 5000 5500
Maks. nosto-
korkeus [cm]
700 700 700 700 700
Muuta Kompakti
malli

 

 

Esitteet ja tiedostot

Esitteet