Combilift erikoistrukit

Ongelmien ratkaisija

Combilift hallitsee ylivoimaisesti monitietrukkien sarjassa. Sen lyömättömät edut on huomattu puunjalostus-, teräs-, levy- ja laivanrakennusteollisuudessa.

Kapeat käytävät ja ahtaat oviaukot, pitkät ja raskaat taakat eivät ole ongelma Combiliftille, joka puikkelehtii ketterästi kuormien kanssa. Varastoinnin tehokkuus nousee, taakkojen käsittely tehostuu ja työturvallisuus paranee.

Combilift työskentelee sisällä ja ulkona, ja mallistoon kuuluu niin diesel-, kaasu-, kuin sähkömalleja. Jokainen trukki räätälöidään asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopivaksi.

Combiliftin trukkimallisto:

C-sarja 2,5 – 25 t monitietrukit pitkien ja raskaiden taakkojen käsittelyyn
CB ja CBE Kompaktit 2,5 – 4 t monitievastapainotrukit sekä pitkän tavaran, että lavojen käsittelyyn
Combi-WR 4 Kävellen ohjattava monitiepinontatrukki esim. puutavaravarastoon
Combi-RT Maastotrukki erityisesti ulkokäyttöön, lumeen ja vaikeille alustoille
Aisle-Master Kapeiden käytävien ja korkeiden hyllypaikkojen hallitsija
Combi-SC Lukki, joka käsittelee jopa 80 t kuormat
Combi-MR Akkukäyttöinen monitietrukki erityisesti sisäkäyttöön

Tutustu Combiliftin esitteeseen tästä:  Combilift yleisesite

Berner Oy:llä on yli 15 vuoden kokemus Combilift-trukkien maahantuonnista ja huollosta.

Lisätietoa malleista:

C-sarjan monitietrukit pitkille taakoille

Pitkät taakat kapeasta oviaukosta - Combiliftin C-sarjan monitietrukki hoitaa. C-sarjan trukit käsittelevät taakkoja 2,5:stä 25 tonniin. Malleja löytyy diesel-, kaasu- ja akkukäyttöisinä. Hydrostaattinen voimansiirto kaikkiin pyöriin takaa parhaan pidon ja ohjattavuuden.

Lue lisää

Combi-CB kompakti monitietrukki

Kompakti vastapainotrukki, joka on myös monitietrukki. Sähkö-, kaasu- tai dieselkäyttöisenä. Pienen kokonsa ansiosta mahtuu hyvin konttiin. Käsittelee 2,5-4 t taakkoja.

Lue lisää

Combi-RT maastotrukki

Combiliftin todellinen off-road -kone on Combi-RT, eli "Combi Rough Terrain". Nimensä mukaisesti tämä trukki kulkee siellä, missä muut juuttuvat kiinni. Kaikki pyörät ovat vetäviä ja 190 cm:n korkuisena kone mahtuu matalistakin oviaukoista, esim. maatalouskäytössä. Reilu maavara ja leveät traktorikuvioiset, hyvin pitävät renkaat eivät jätä konetta sutimaan. Mukava istuin ja ergonomisesti oikein mitoitettu ohjaamo lisäävät kuljettajan viihtyisyyttä. Nostokorkeutta RT:llä saavutetaan 315 cm.

Lue lisää

Combi-SL monitiekylkitrukki

Kylkitrukki, jolla paitsi purkaa kuorman, niin myös siirtää sen, lähes mihin tahansa. Combi-SL -trukin pyörät kääntyvät joka suuntaan, mahdollistaen 4,5 - 6 tonnin taakan kuljettamisen pitkittäin tai poikittain tai vaikka viistosti.

Lue lisää

Combi-GT kapean käytävän kylkitrukki

Jopa 4,5 t nostokykyä ja käytäväleveys kapeimmillaan vain 130 cm . Tällä kylkitrukilla purkaa ja lastaa pitkän tavaran kuorman ulkona, ajaa sisälle hyllyväliin ja hyllyttää tangot, putket ja muut.

Lue lisää

Combi-WR4 monitiepinontatrukki

Combiliftin Combi-WR4 on täysin uudenlainen ratkaisu, yhdistäen pinontatrukin, nelitietrukin ja työntömastotrukin ominaisuuksia. Combi-WR4 on ideaalinen pitkän tavaran, esim. puutavaran, putkien ja tankojen varastossa, kapeissa hyllyväleissä. Tavaran käsittely on Combi-WR4:lla helppoa, sillä trukilla ei tarvitse ajaa hyllyn alle, vaan sen kurottajaominaisuus poimii nipun tai lavan hyllyltä, vetää kuorman hyllyn ulkopuolelle, minkä jälkeen kuorman voi laskea alas.

Lue lisää

Aisle-Master

Combiliftin Aisle-Master on nimensä mukaisesti käytävien herra - ja nimenomaan kapeiden käytävien - joka taitaa lavojen käsittelyn jopa 15 m korkeudessa. Aisle-Masteriin yhdistyy varaston tehokkuus, sillä minimissään 1,6m leveät käytävät takaavat varaston maksimaalisen hyötykäytön.

Lue lisää

Combi-SC lukki

Lukki Combi-SC "Straddle Carrier" nostaa ja siirtää jopa 35 t painoiset kontit ja muut erittäin suuret ja raskaat taakat..

Lue lisää

Combi-MR

Combiliftin uutuus, akkukäyttöinen monitietrukki Combi-MR on joka suuntaan kulkeva seisten tai istuen ajettava työntömastotrukki, 2500 kg:n nostokapasiteetilla.

Lue lisää