Sähkövastapainotrukit

EDíA EM sähkövastapainotrukki

Tila, mukavuus, intuitiivisesti sijoitetut hallintalaitteet, helppo pääsy kuljettajan tilaan ja vapaa näkyvyys kaikkiin suuntiin on kaikki tähän trukkimallistoon kuuluvia selvyyksiä. Trukkiperheestä löytyy sekä 3-, että 4-pyöräiset 48V trukit, nostokapasiteetiltaan 1,3 - 2,0 t, ohjaamolla tai ilman. Mitsubishi EDIA EM trukit valmistetaan Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n Suomen tehtaalla.

Lue lisää

EDíA EX sähkövastapainotrukki

Laajan käyttäjätutkimuksen lopputuloksena on syntynyt kotimainen EDíA EX -sähkötrukkimallisto, 2,5 - 3,5 t, joka on täynnä trukinkuljettajan elämää helpottavia ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, ergonomiasta puhumattakaan. Mitsubishi EDíA EX sähkövastapainotrukki tarjoaa ketteryyttä, voimaa ja älykkyyttä sekä sisä- että ulkokohteisiin ja on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa Mitsubishi Logisnext Co. Ltd:n tehtaalla.

Lue lisää

FB 2 -sarjan sähkövastapainotrukki

Sähkötrukki ei todellakaan ole vain lämpimien sisävarastojen trukki, sen todistaa Mitsubishi FB 2 -sarjan 4 -5 t nostavat joka sään trukit. Lämmin ohjaamo pitää kuljettajan tyytyväisenä ja IPx4 -suojaus trukin ajossa. Kuljettaja osaa arvostaa myös automaattista mäkijarrua ja kaarreajon hidastusta. Yhdellä akun latauksella jopa 12,5 h työskentelyä.

Lue lisää