Mitsubishi varastotrukit

Mitsubishin varastotrukit hoitavat varastosi koko logistiikan, yksittäisten tuotteiden keräilystä kuormien lastaamiseen.

Kaikkien varastotrukkien suunnittelun lähtökohtana on ollut kuljettaja, tuottavuus ja taloudellisuus. Tämä näkyy käyttäjälle mukavuutena ja turvallisuutena, yritykselle kulujen pienenemisenä.Suomen lippu

Koko Mitsubishin kattava sähkötoiminen varastotrukkimallisto valmistetaan Suomessa Mitsubishi Nichiyu Forkliftin tehtaalla.

Tutustu kuhunkin malliin alla olevasta valikosta.

 

Haarukkavaunut / pumppukärryt

Pumppukärryt / haarukkavaunut

Pumppukärryissä löytyy eri käyttötarkoituksiin eri malleja; rengasmateriaali, kapasiteetti, haarukoiden mitat, valmistusmateriaali, vaakalaite ym. on valittavissa tarpeeseen sopiviksi.

Lue lisää

Lavansiirtovaunut

Lyhyiden siirtojen lavansiirtovaunu

Lyhyisiin siirtoihin ehdoton työjuhta on kotimainen kävellen ohjattava lavansiirtovaunu, Mitsubishi Premia. Kävellen ohjattavat lavansiirtovaunut on kehitetty raskaaseen käyttöön. Vaunu kestää sadetta ja roiskeita, käyttö on helppoa epätasaisellakin alustalla ja huollon tarve on vähäinen. Helppokäyttöinen ohjausaisa suojaa kuljettajan kädet tekee työstä mukavaa ja helppoa.

Lue lisää

Lavansiirtovaunu pitkiin siirtoihin

Pidemmille siirtomatkoille esim. terminaaleissa, on nopeuden ja kapasiteetin lisäksi tärkeää turvallisuus. Siksi näissä kotimaisissa varastotrukeissa on kaarreajon hidastus ja matala painopiste. Saatavana on vakiomalli (PBV20N2) ja raskaampi malli (PBF25N2). PBF25N2 on suunniteltu kestämään tauotonta tehokäyttöä ja ajamaan pitkiä matkoja raskaiden taakkojen kanssa. Sen huippunopeus on 8 km/t.

Lue lisää

Keräilytrukit

Matalakeräilytrukki

Kotimaisella matalakeräilijällä hoituvat sekä alimman, että välitason keräilytyöt, 2,5 metrin korkeuteen asti. Keräilytehokkuus on tällä trukilla huima, sillä trukki on sitä silmällä pitäen kehitetty; helppo läpikulku, tukeva selkänoja, odotusaikaa vähentävä lattia-anturi ja vaivaton ohjaus.

Lue lisää

Korkeakeräilytrukki

Mitsubishin kotimaiset korkeakeräilytrukit edustavat erittäin suurta tehokkuutta varastojen tilankäytössä. Keräilykorkeus voi olla 4,7 m tai jopa 11,5 m ja trukin käyttö on mahdollista erittäin kapeilla käytävillä. Näiden trukkien ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa lisäksi mukavan ja nopean osien poiminnan turvallisesta ohjaustilasta käsin. Trukit soveltuvat kisko-ohjaukseen, kaapeliohjaukseen tai vapaasti kulkeviin sovelluksiin. Kukin trukki voidaan räätälöidä eri käyttötarpeita varten. Saatavana on erilevyisiä runkoja ja ohjaustiloja, sekä akkukokoja, hallintalaitesovelluksia ja kaidekorkeuksia.

Lue lisää

Pinontatrukit

Pinontatrukki ajoläpällä

Kompakti ja notkeasti liikkuva kotimainen pinontatrukki, joka mahtuu ahtaillekin käytäville ja pieniin tiloihin. Siellä trukki pinoaa tarkasti ja tehokkaasti raskaita taakkoja jopa 5,4 metrin korkeudelle. Pinontatrukkisarjaan kuuluu malli, jossa on suurempi maavara rampeissa ajoa varten, ja malli jota voi säätää eri levyisille kuormalavoille. Lisäksi kaikilla malleilla voi ajaa nopeasti pitkiä matkoja ja kuljettaja voi valintansa mukaan joko ajaa trukkia käyden tai ajoläpällä seisten.

Lue lisää

Seisten ajettava pinontatrukki

Tämä suosittu kotimainen varastotrukki - toiselta nimeltään tukipyörätrukki - on lavansiirtovaunun ja pinontatrukin yhdistelmä. Se soveltuu parhaiten varastoihin, missä on hyllyjä korkealla ja siirtomatkat ovat pitkät.

Lue lisää

Istuen ajettava pinontatrukki

Kotimaisessa istuen ajettavassa pinontatrukissa kuljettajan jaksaminen on huipussaan. Pitkät siirtomatkat sujuvat joutuisasti ja hyllytyksessä -jopa 6,5 m korkeudelle - näkyvyys taakalle on erinomainen.

Lue lisää

Työntömastotrukit

SENSiA EM työntömastotrukki

Tässä erinomaisessa Suomessa suunnitellussa ja valmistetussa työntömastotrukissa (tavallisemmin "tönärissä") suunnittelun lähtökohtana oli kuljettajan viihtyvyys ja tuottavuus. Trukki liikkuu höyhenenkevyesti ja taakat nousevat turvallisesti useiden uusien teknisten ratkaisujen ansiosta. Kuljettaja jaksaa pitkänkin työrupeaman ergonomisesti oikeiden säätöjen ansiosta.

Lue lisää

SENSiA EX monitie työntömastotrukki

Työntömastotrukki, joka puikkelehtii jopa 2,5 t putki- tai lautanipun kanssa kapeassa käytävässä, kääntyy sulavasti seuraavalle käytävälle ja vie taakan turvallisesti ja nopeasti perille. Se on Mitsubishi SENSiA EX, monitie työntömastotrukki. Kotimainen, tottakai.

Lue lisää