Asiantuntijalla on asiaa

Uusi PI-KARE ™ teknologia on tie ihoystävällisempiin käsineratkaisuihin

Terveydenhuollon työntekijöiden ilmoittamista ihoon liittyvistä reaktioista jopa 82 % johtuu kemiallisista kiihdyttimistä. Ansellin PI-KARE ™ teknologialla tehtyjen leikkauskäsineiden valmistuksesta ei käytetä näitä kemikaaleja. Polyisopreeni (PI) -leikkauskäsineissä Ansell käyttää vain ihoystävällisiä, tutkitusti biologisesti turvallisia kemikaaleja, jotka kulutetaan valmistusprosessissa kokonaan tai ne jäävät uuden teknologian ansiosta käsinekalvon sisään eivätkä näin ollen pääse käyttäjän iholle.

Bernerin laboratoriolaitehuolto ajoharjoitteluradalla

Työkseen paljon ajavien ajotaidoilla on suurta merkitystä kun ajamisen turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja ympäristökuormitukseen halutaan kiinnittää huomiota. Ajotaitoja voi ylläpitää asiantuntevien ohjaajien opastuksella.

Kaksoiskäsineiden käyttö kirurgiassa parantaa turvallisuutta

”Infektioiden torjunnan näkökulmasta kaksoiskäsineiden käyttö operatiivisessa toiminnassa on suositeltavaa, koska kaksoiskäsineiden käyttö lisää sekä potilas- että työturvallisuutta. Postoperatiivisista infektioista leikkausalueinfektiot ovat yleisimpiä. Niiden torjunta on ensiarvoisen tärkeää, koska infektiot mm….

Kesäelämää allergian ehdoilla?

Päivät ovat taas pitkiä ja aurinko paistaa aina iltaan saakka, aivan ihanaa! Vaikka yöt ovat vielä viileitä ja osassa Suomea kevät on antanut odottaa, suurimmassa osassa maata allergiakausi on jo…

Luotettavat tuotteet osana terveydenhuollon arkea

LV Pesuneste on Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä kotimainen tuote, joka soveltuu koko vartalon sekä käsien hellävaraiseen pesuun. Kädet pestään sairaalahygieniaohjeiden mukaisesti töihin tullessa, kun käsissä on näkyvää likaa, WC…