Asiantuntijalla on asiaa

Turvallisen ravintolakäynnin varmistaminen

Mitä pitää muistaa ravintoloiden avautuessa?   Koronatartuntojen laantuessa ja rajoitusten helpottaessa on viimein tulossa aika, jolloin ravintolat voidaan avata asiakkaille laajemmin. Puhtauden ja desinfektion asiantuntijamme ovat koonneet muistilistan, jossa on…

Suljettu annostelujärjestelmä ilman sitoutumista

Puhdistusaineiden oikea annostelu vähentää ympäristökuormaa, pitää budjetin kurissa ja takaa parhaan siivoustuloksen. HETI Turva -tuotteet sopivat moniin annostelulaitteisiin ja vähentävät inhimillisen virheen mahdollisuutta annostelussa.

Korona – taistelu näkymätöntä vastaan

Koronaviruksen vaikutuksesta siivouksessa tulee kiinnittää erityistä huomiota siivouskertoihin, käytettäviin aineisiin, kriittiisiin pisteisiin, kuten kosketuskohtiin ja työjärjestykseen. Tarvittaessa myös desinfioidaan ja desinfiointiaine valitaan kohteen mukaan.

HETI 40 vuotta!

Bernerin ammattipuhtaustuotemerkki HETI viettää 40-vuotisjuhlavuotta! Katso video siitä, miten 40 vuotta sitten ammattisiivous tuli osaksi Bernerin liiketoimintaa.

Uusi PI-KARE ™ teknologia on tie ihoystävällisempiin käsineratkaisuihin

Terveydenhuollon työntekijöiden ilmoittamista ihoon liittyvistä reaktioista jopa 82 % johtuu kemiallisista kiihdyttimistä. Ansellin PI-KARE ™ teknologialla tehtyjen leikkauskäsineiden valmistuksesta ei käytetä näitä kemikaaleja. Polyisopreeni (PI) -leikkauskäsineissä Ansell käyttää vain ihoystävällisiä, tutkitusti biologisesti turvallisia kemikaaleja, jotka kulutetaan valmistusprosessissa kokonaan tai ne jäävät uuden teknologian ansiosta käsinekalvon sisään eivätkä näin ollen pääse käyttäjän iholle.

Bernerin laboratoriolaitehuolto ajoharjoitteluradalla

Työkseen paljon ajavien ajotaidoilla on suurta merkitystä kun ajamisen turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja ympäristökuormitukseen halutaan kiinnittää huomiota. Ajotaitoja voi ylläpitää asiantuntevien ohjaajien opastuksella.

Kaksoiskäsineiden käyttö kirurgiassa parantaa turvallisuutta

”Infektioiden torjunnan näkökulmasta kaksoiskäsineiden käyttö operatiivisessa toiminnassa on suositeltavaa, koska kaksoiskäsineiden käyttö lisää sekä potilas- että työturvallisuutta. Postoperatiivisista infektioista leikkausalueinfektiot ovat yleisimpiä. Niiden torjunta on ensiarvoisen tärkeää, koska infektiot mm….