Asiantuntijalla on asiaa

Nauti puhtaasta joulusaunasta

Joulusaunan lisäksi myös saunan perusteellisempi siivous jouluksi on perinne, josta kannattaa pitää kiinni. Joulu asettaa siivoukselle selkeän määräajan ja asiakkaat taloyhtiöissä odottavat pääsyä puhtaaseen saunaan. Pandemia-aikana myös yhteiskäytössä olevien saunojen puhtaus on erityisen tärkeää.

Turvallisen ravintolakäynnin varmistaminen

Mitä pitää muistaa ravintoloiden avautuessa?   Koronatartuntojen laantuessa ja rajoitusten helpottaessa on viimein tulossa aika, jolloin ravintolat voidaan avata asiakkaille laajemmin. Puhtauden ja desinfektion asiantuntijamme ovat koonneet muistilistan, jossa on…

Suljettu annostelujärjestelmä ilman sitoutumista

Puhdistusaineiden oikea annostelu vähentää ympäristökuormaa, pitää budjetin kurissa ja takaa parhaan siivoustuloksen. HETI Turva -tuotteet sopivat moniin annostelulaitteisiin ja vähentävät inhimillisen virheen mahdollisuutta annostelussa.

Korona – taistelu näkymätöntä vastaan

Koronaviruksen vaikutuksesta siivouksessa tulee kiinnittää erityistä huomiota siivouskertoihin, käytettäviin aineisiin, kriittiisiin pisteisiin, kuten kosketuskohtiin ja työjärjestykseen. Tarvittaessa myös desinfioidaan ja desinfiointiaine valitaan kohteen mukaan.

HETI 40 vuotta!

Bernerin ammattipuhtaustuotemerkki HETI viettää 40-vuotisjuhlavuotta! Katso video siitä, miten 40 vuotta sitten ammattisiivous tuli osaksi Bernerin liiketoimintaa.

Bernerin laboratoriolaitehuolto ajoharjoitteluradalla

Työkseen paljon ajavien ajotaidoilla on suurta merkitystä kun ajamisen turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja ympäristökuormitukseen halutaan kiinnittää huomiota. Ajotaitoja voi ylläpitää asiantuntevien ohjaajien opastuksella.