Berner Pro – vain parasta ammattilaisille.

Berner Pro on ammattilaisen strateginen kumppani. Erikoisosaamisemme keskittyy terveydenhuoltoon, laboratorioalaan, eläinten hyvinvointiin sekä ammattisiivoukseen ja keittiöhygieniaan. Monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tuote- ja palveluvalikoimamme avulla luomme asiakkaillemme yksilölliset ja heidän tarpeitaan palvelevat kokonaisratkaisut.

Tuomme markkinoille puhtaasti kotimaisia, suomalaisella työllä valmistettuja tuotteita. Tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejämme ovat muun muassa LV ja HETI. Kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Oman tuotantomme lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme.

Panostamme vahvasti palveluun ja haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaista yhteistyötä. Moderni logistinen palveluketjumme takaa asiakkaillemme varmat toimitukset sovittuun aikaan.

Tunnemme asiakkaidemme arjen.

Olemme olleet mukana asiakkaidemme kehityksessä jo vuosikymmeniä kehittämällä tuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, tuomalla uutuuksia ja innovaatioita maailmalta, kasvattamalla asiakkaidemme henkilöstön osaamista ja jopa rakentamalla yhdessä menestyksekästä liiketoimintaa.

Toimintamme kulmakiviä ovat asiantuntemus, tutkittu laatu ja kumppanuus. Uskomme, että avoimella ja luottamuksellisella yhteistyöllä rakennamme kaikkia hyödyttäviä kokonaisuuksia ja tuomme liiketoimintaan tarvittavaa nostetta. Kattavan palveluvalikoiman avulla voimme tarjota jokaiselle soveltuvan palveluratkaisun, oli kyse sitten oikean tuotteen valinnasta tai laajasta henkilöstön koulutuskokonaisuudesta.

 

Tutustu Asiantuntijapalveluihin ›