Suljettu annostelujärjestelmä ilman sitoutumista

13.4.2021
HETI Yleispesu Turvan korkin kiinnitys läheltä kuvattuna

Puhdistusaineiden annostelusta puhutaan monessakin mielessä ja syystä. Yliannostelu kuormittaa ympäristöä turhaan ja voi aiheuttaa kertautuessaan kustannusvaikutuksia pienen yhdistelmäkoneen hinnan verran vuodessa. Yliannostelun aiheuttamat puhdistusainejäämät taas likaannuttavat pinnat normaalia nopeammin, koska lika tarttuu jäämään herkemmin. Liian vähäinen annostelu ei tuota haluttua lopputulosta ja pinnoille alkaa kertyä likapinttymiä.

HETI Turva tekee annostelusta helppoa ja turvallista

Berner toi perinteisten annostelutapojen (pumput, mitat) rinnalle HETI Turva -tuotesarjan. Se on uusi ja innovatiivinen tapa puhdistusaineiden turvalliseen annosteluun. HETI Turva -sarja muodostaa annostelulaitteen kanssa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa. Näin vältytään kokonaan puhdistusaineroiskeilta iholle ja silmiin annostelun yhteydessä, ja saadaan aina ennalta määrätty määrä puhdistusainetta.

 

HETI Turva -tuotesarjan käyttäjäturvallisuutta lisää tuotteiden värikoodaus, jolla varmistetaan oikean tuotteen liittäminen annostelijaan. HETI Turva -kannuun pystyy liittämään ainoastaan samanvärisen adapterin annostelulaitteesta. Tuotteiden sisällöt ovat vanhoja tuttuja, jolloin samat puhdistusaineiden tuotekortit ja käyttöturvallisuustiedotteet ovat käytössä.

Vapautta annostelulaitteen valintaan

tuotepäällikkö turvapakkauksen kanssa

HETI Turva -tuotesarjan tuotteet ovat helposti liitettävissä moniin annostelulaitteisiin. Tämä helpottaa tuotteiden käyttöottoa, kun annostelulaitteen voi valita vapaasti. Promax -annostelulaite sopii tähän tarkoitukseen erittäin hyvin ja se on helposti sijoitettavissa pieniinkin siivouskomeroihin. Lisäksi Promaxiin voi liittää perinteiset puhdistusainekannut Turva -pakkausten lisäksi. Tällä innovaatiolla tarjoamme asiakkaille muuttuviin tarpeisiin todella joustavan mallin turvalliseen ja vastuulliseen puhdistusaineiden annosteluun.

HETI Turva -tuotesarjasta on saatavilla tällä hetkellä HETI Yleispesu Turva 2 L ja HETI Sapu Turva 2 L.

 Seuraavat tuotteet HETI Turva -perheeseen ovat HETI Moniteho Turva ja HETI Jyty Turva:

Tutustu HETI Turva -tuotteisiin www.hetipro.fi -sivulla.