Uusi PI-KARE ™ teknologia on tie ihoystävällisempiin käsineratkaisuihin

21.2.2020
Ansell-PI-KARE-technology-logo

 

Ansell on tiennäyttäjä allergioiden ennaltaehkäisyssä. Uusi PI-KARE ™ teknologia polyisopreeni-leikkauskäsineissä on tie ihoystävällisempiin käsineratkaisuihin.

Terveydenhuollon työntekijöiden ilmoittamista ihoon liittyvistä reaktioista jopa 82 % johtuu kemiallisista kiihdyttimistä. Tämän vuoksi suosittelen, että tarkistat käyttämiesi leikkauskäsineiden allergiaprofiilin.

Seuraavan sukupolven polyisopreeni (PI) -leikkauskäsineissä on Ansellin uusi, ihoystävällinen PI-KARE™
-teknologia. Tämän ansiosta Ansell ei käytä PI-leikkauskäsineiden valmistuksessa yleisimmin käytettyjä kiihdytinkemikaaleja, joiden tiedetään aiheuttavan tyypin IV allergioita ja herkkyyttä. Ruotsin terveysministeriö on suosittanut vuonna 2018 terveydenhuollon työntekijöitä välttämään 15 tunnetusti allergisoivaa kiihdytinkemikaalia. Ansellin PI-KARE ™ teknologialla tehtyjen leikkauskäsineiden valmistuksesta ei käytetä näitä kemikaaleja. Polyisopreeni (PI) -leikkauskäsineissä Ansell käyttää vain ihoystävällisiä, tutkitusti biologisesti turvallisia kemikaaleja, jotka kulutetaan valmistusprosessissa kokonaan tai ne jäävät uuden teknologian ansiosta käsinekalvon sisään eivätkä näin ollen pääse käyttäjän iholle. Tuloksena on käyttäjän iholle turvallinen leikkauskäsine.

Ansell PI KARE Technology poikkileikkauskuva käsineen materiaalista

PI-KARE™ – leikkauskäsineet ennaltaehkäisevät tyypin IV allergioiden syntyä. Tämän lisäksi niiden kestävyyttä, tuntoherkyyttä sekä käyttömukavuutta on lisätty. Käsineissä on erityinen tieteellisesti testattu ergonominen käden liikkeitä tukeva muotoilu ERGOFORM™. Tutkimusten mukaan ERGOFORM™ ennaltaehkäisee rannekanavaoireyhtymän syntyä vähentämällä vaadittua lihastyötä, helpottaen jänteiden ja lihaskalvojen toimintaa päivittäisissä terveydenhuollon työtehtävissä.

Tutustu myös Ansellin täysin kiihdytinkemikaalittomiin neopreeni-leikkauskäsineisiin Gammex®Non-Latex ja Gammex®Non-Latex Sensitive sekä täysin kiihdytinkemikaalittomiin nitriili tutkimuskäsineisiin Micro-Touch® Nitrile Accelerator- Free.

Kurkkaa alta lyhyt video uudesta PI-KARE™ – teknologiasta ja käy tutustumassa tuotteisiin.

Turvallisin terveisin,
Annukka (kenttätuotepäällikkö)