Kasvattaja, liity Hill’s Breeder Clubiin!

Mikäli ruokit pentusi Hill’sillä, sinulla on mahdollisuus tilata pentujen uusille omistajille pentupakkaukset, jotka sisältävät suosittelemaasi penturuokaa, pennun omistajan ostoetukortin, esitteet sekä muita pennun elämän ensimetreille tarpeellisia tuotteita.

Hill’s Breeder Club on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville koiran- ja kissankasvattajille, joilla on Suomessa rekisteröity kasvattajanimi. Kasvattajanimen tulee olla rekisteröity FIFEen, CFA:han, TICAan tai Kennelliittoon.

Kasvattajakerhoon pääset liittymään täyttämällä liittymislomakkeen. Pentupakkaukset ja lemmikkien ruoat saat tilattua jatkossa Hill’s kasvattajien omasta verkkokaupasta osoitteessa hillskasvattajat.fi.

Tule myös mukaan Hill’s-kasvattajakerhon omaan someen Facebookissa:
Hill’s-kasvattajat
Ryhmässä pääset kysymään suoraan Hill’s-asiantuntijoilta ruokintaan liittyviä kysymyksiä, sekä voit keskustella muiden kasvattajien kanssa.

Kasvattajakerhon jäsenyys antaa monia etuja:

  • Ilmainen klubijäsenyys ja kätevä jäsenkortti suoraan älypuhelimeesi.
  • Arvokkaat ja käytännölliset maksuttomat pentupakkaukset.
  • 25 %:n alennus markkinoiden laajimmasta ja korkealaatuisimmasta kissan- ja koiranruokavalikoimasta. Vaihtoehtoina ovat terveiden lemmikkien Hill’s Science Plan sekä eläinlääkäreiden myymät Hill’s Science Plan Vet Essentials ja terapeuttiset Hill’s Prescription Diet –ruokavaliot.
  • Sähköpostitse tulevassa kasvattajakirjeessämme tietoa uusista tuotteistamme sekä ruokintatutkimuksista
  • Kasvattajatapahtumia, kuten ruokintakoulutusta.
  • Mahdollisuus osallistua Hill’s Breeder Clubin kilpailuihin ja arvontoihin, joissa voit voittaa mahtavia rahanarvoisia palkintoja.

Asiantuntijaeläinlääkärimme ja ravitsemusneuvojamme auttavat sinua ruokien valinnassa ja käytössä sähköpostitse.

Emme edellytä Sinulta kasvattajana muuta kuin aktiivista jäsenyyttä Hill’s Breeder Clubissa. Liity nyt!