Kasvattaja, liity Hill’s Breeder Clubiin!

Mikäli ruokit pentusi Hill’sillä, sinulla on mahdollisuus tilata pentujen uusille omistajille pentupakkaukset, jotka sisältävät suosittelemaasi penturuokaa, pennun omistajan ostoetukortin, esitteet sekä muita pennun elämän ensimetreille tarpeellisia tuotteita.

Pentupakkauksia voit tilata veloituksetta, kun ensimmäinen ostosi on kirjautunut kasvattajakerhoon ja jatkossa kunhan sinulla on kirjautuneita ostoja 6 kuukauden sisällä pentueen syntymästä.

Hill’s Breeder Club on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville koiran- ja kissankasvattajille, joilla on Suomessa rekisteröity kasvattajanimi. Kasvattajanimen tulee olla rekisteröity FIFEen, CFA:han, TICAan tai Kennelliittoon.

Kasvattajakerhoon pääset liittymään täyttämällä liittymislomakkeen. Pentupakkaukset ja lemmikkien ruoat saat tilattua jatkossa Hill’s kasvattajien omasta verkkokaupasta osoitteessa hillskasvattajat.fi.

Kasvattajakerhon jäsenyys antaa monia etuja:

  • Ilmainen klubijäsenyys ja kätevä jäsenkortti suoraan älypuhelimeesi.
  • Arvokkaat ja käytännölliset maksuttomat pentupakkaukset.
  • 25 %:n alennus markkinoiden laajimmasta ja korkealaatuisimmasta kissan- ja koiranruokavalikoimasta. Vaihtoehtoina ovat terveiden lemmikkien Hill’s Science Plan, Hill’s Ideal Balance sekä eläinlääkäreiden myymät Hill’s Science Plan Vet Essentials ja terapeuttiset Hill’s Prescription Diet –ruokavaliot.
  • Sähköpostitse tulevassa kasvattajakirjeessämme tietoa uusista tuotteistamme sekä ruokintatutkimuksista
  • Kasvattajatapahtumia, kuten ruokintakoulutusta.
  • Mahdollisuus osallistua Hill’s Breeder Clubin kilpailuihin ja arvontoihin, joissa voit voittaa mahtavia rahanarvoisia palkintoja.

Asiantuntijaeläinlääkärimme ja ravitsemusneuvojamme auttavat sinua ruokien valinnassa ja käytössä sähköpostitse.

Emme edellytä Sinulta kasvattajana muuta kuin aktiivista jäsenyyttä Hill’s Breeder Clubissa. Liity nyt!