Haemme markkinointikoordinaattoria

22.10.2019

Haemme nyt osaavaan ammattilaisten joukkoon Berner Pro -liiketoimintayksikköön

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Ydintehtäväsi on vastata Berner Pron tapahtumista. Olet yhteydessä tapahtumajärjestäjiin, varaat tiloja erikokoisiin tapahtumiin, suunnittelet tapahtumien näkyvyyden ja hoidat niihin liittyvää ennakkotiedotusta ja jälkimarkkinointia. Lisäksi ylläpidät Berner Pron sosiaalisen median kanavia B2B- ja B2C-kohderyhmille. Vastaat päämiehiltä tulevan materiaalin lokalisoinnista Suomen markkinoille, painottuen lemmikinruokien markkinointimateriaaleihin. Seuraat alalla tapahtuvaa kehitystä ja huolehdit, että käyttämäsi työvälineet ovat ajantasaiset ja tarkoituksenmukaiset. Tehtävän tarkempi sisältö voidaan muokata valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan, se voi pitää sisällään mm. videoiden tuottamista, hakukonemarkkinointia tai visuaalista suunnittelua.

Odotamme sinulta kiinnostusta monikanavaiseen B2B-markkinointiviestintään aina suunnittelusta toteutukseen asti. Osaat työskennellä erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. Työskentelet tavoitteellisesti, pystyt hallitsemaan monitahoisia projekteja yhtä aikaa ja osaat tarvittaessa priorisoida omaa ajankäyttöäsi. Otat helposti haltuun uusia IT-ohjelmistoja ja -työkaluja. Suomen kielen kirjallinen taitosi on hyvällä tasolla, ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään muutaman vuoden työkokemus markkinointiviestinnän tehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn sekä vakavaraisen konsernin edut. Työskentelet mielenkiintoisten ja merkityksellisten tuotteiden parissa. Tukenasi sinulla on kokenut markkinointitiimi, joka perehdyttää sinut tehtävääsi. Pääset tutustumaan erilaisiin markkinointitoimenpiteisiin osana koko Bernerin markkinointiorganisaatiota.

Lisätietoja tehtävästä antavat Berner Pron markkinointipäällikkö Tuuli Pyykkönen, p. 040 354 7224, tavoitettavissa 18.10. klo 13–15 ja 24.10. klo 10–12 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, tavoitettavissa 22.10. klo 8–9 ja 29.10. klo 9–10. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets kautta 3.11.2019 mennessä.