Pakkausmuutoksia LV Käsihuuhteeseen

16.3.2020

Koronavirus on aiheuttanut valtavan kysynnän kasvun desinfektiotuotteillemme. Olemme valmistaneet Heinäveden tehtaalla lähes kymmenkertaisen määrän käsihuuhdetta verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Nykyinen kysyntä ylittää kuitenkin käytössä olevan kapasiteettimme.

Taataksemme tuotteiden saatavuuden, joudumme muuttamaan joidenkin tuotteiden pakkauksia. Tässä koostetusti tiedossa olevat pakkausmuutokset.

LV Käsihuuhde 500 ml pumpulla, tuotenumero 26815

Meillä on enää rajallisesti nykyistä pumppukorkkia varastossamme, emmekä ole saaneet uusia pumppuja tilalle. Tulevissa tuotantoerissä siirrymme käyttämään korkkeina keinu- tai flippitulppia.

LV Käsihuuhde 100 ml, tuotenumero 26818

Pieni taskukokoinen LV Käsihuuhde on tällä hetkellä loppu varastostamme. Tulevat tuotantoerät joudumme pakkaamaan aikaisemman läpinäkyvän pullon sijasta valkoiseen 100 ml pulloon ja pullon korkin väri on valkoinen tai musta.

Tässä haastavassa tilanteessa haluamme varmistaa ensin sairaaloiden ja terveydenhuollossa olevien tuotteidemme saatavuuden, minkä jälkeen priorisoimme tuotteita sopimusasiakkaillemme. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.