Farmasian päivät

Hyvinvointituotteita ihmisille ja eläimille!

Farmasianpäivillä esittelemme apteekkivalikoimamme tuotteita kuten Omronin hyvinvointituotteita, Hill’s Prescription Diet -ruokasarjaa, jonka erityisruokavalikoima täydentää jokaisen apteekin eläintuotevalikoimaa hyvin, sekä desinfektiotuotteita mm. Heinävedellä valmistettua Desinfektol H -ihodesinfektioainetta, joka sopivaa vauvasta vaariin, pienten pintanaarmujen puhdistukseen ja jopa suun huuhteluun.

Laadukkaat Omronin-verenpainemittarit, -kivunlievittäjät ja kehonkoostumusmittarit. Tule nappaamaan osastoltamme 2c54 Omron-joulukampanjan tiedot! Valikoimastamme löytyy myös puhtaasti kotimaiset etanolipohjaiset desinfektioaineet sekä apteekin omaan käyttöön, että kuluttajille. Tuotteet valmistetaan omalla tuotantolaitoksellamme Heinävedellä.

Yhä useammalla suomalaisella on kotonaan lemmikki, joten myös lemmikkieläinten terveyteen kannattaa kiinnittää valikoimassa huomiota. Hill’s-lemmikkiruokia löytyy useisiin erityistarpeisiin esim. lemmikin äkilliseen ripuliin ja toipilasaikaan.

Jos et ole vielä kuullut uudesta kotimaisesta innovaatiosta kemikaalittoman desinfektion saralla, tule tutustumaan LED Tailorin sinisen valon tuotteisiin!

Paikka

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1
00520 Helsinki

Aika

29.-30.11.2019