Hygienian ja terveydenhuollon siivouksen koulutuspäivät

Berner Pron Koulutuspalvelu Aura järjestää valtakunnalliset Hygienian ja terveydenhuollon siivouksen koulutuspäivät 25.-26.1.2018 Helsingissä.

Koulutuspäivät on tarkoitettu juuri Sinulle – hygieniahoitaja, hygieniayhdyshenkilö, laitoshuollon esimies tai muu infektioiden torjunnasta ja sairaalasiivouksesta vastaava.

Yleisinfoa koulutuspäivien järjestelyistä
Kaksipäiväiset koulutuspäivämme on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäinen päivä pidetään OPUS Business Parkissa (OPUS 3) osoitteessa Hitsaajankatu 20. Jälkimmäinen päivä pidetään Helsinki Congress Paasivuoressa, Paasivuorenkatu 5 A.

Aloitamme koulutuspäivät tervetulokahveilla OPUS 3:sen kokoustila Aidassa torstaina 25.1. klo 10.30. Aamupäivän aikana klo 10.30-12.00 sinulla on mahdollisuus vierailla Bernerin upouudessa pääkonttorissa ja tehdä edullisia ostoksia Berner Shopissa. Nautimme yhteisen lounaan klo 12, jonka jälkeen avaamme koulutuspäivät ja luento-osuudet alkavat.

Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen yhteiskuljetus kokoushotellille lähtee klo 17.00, jossa majoittuminen huoneisiin. Juhlaillallinen ravintola Meripaviljongissa alkaa klo 19 ja illan päätteeksi olemme järjestäneet illanvirkuille mahdollisuuden karaokeen legendaarisessa ravintola Oivassa.

Koulutuspäivät päättyvät perjantaina 26.1. noin klo 16.00.

Osallistumismaksu
Koulutuspäivien osallistumismaksu on 310 euroa/hlö (alv 0%). Maksu sisältää luentomateriaalin, yhteiskuljetuksen, ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut ja lounaat sekä torstain juhlaillallisen ruokajuomineen.

Jos haluat osallistua pelkästään luentoihin, mutta et majoitu etkä osallistu iltaohjelmaan, on puolenpäivän osallistumismaksu torstaina 25.1. 120 euroa/hlö (alv 0%) sisältäen luentomateriaalit, ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut ja lounaan.

Perjantaina 26.1. kokopäivän osallistumismaksu luennoille on 140 euroa/hlö (alv 0%) sisältäen luentomateriaalin, kahvitarjoilut ja lounaan.

Ilmoittautuminen koulutuspäiville
Koulutuspäiville ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä. Täytä kaikki lomakkeen tiedot huolellisesti ja lähetä ilmoittautumisesi meille klikkaamalla lomakkeen Lähetä-painiketta. Huomioithan, että emme lähetä erillistä ilmoittautumisen vahvistusviestiä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.1.2018.

https://www.webropolsurveys.com/S/A4B63C1C4D0A241B.par

Majoittuminen
Olemme varanneet käyttöönne kiintiön erikoishintaisia huoneita Scandic Paasi hotellista. Hinnat: 2-hengen huone 153 euroa/huone (sis. alv), 1-hengen huone 133 euroa/huone (sis. alv). Hotellimajoitus maksetaan ja varataan itse suoraan hotellista varaustunnuksella joko sähköpostilla: paasi@scandichotels.com tai puhelimitse, puh. 09-2311700. Varauksen voi tehdä myös huonevarauspalvelun kautta: puh. 0200 81800.

Varaustunnus: BER250118

Huonevaraukset tulisi tehdä 11.1.2018 mennessä, jonka jälkeen huoneet vapautuvat myyntiin normaalihinnoilla.

Lämpimästi tervetuloa – nähdään tammikuussa koulutuspäivillä!

Lisätietoja: aura@berner.fi

Paikka

Ensimmäinen koulutuspäivä to 25.1.2018 | OPUS Business Park (OPUS 3) | Hitsaajankatu 20, Helsinki

Opus Business Park sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä, Itäväylän varrella, Herttoniemen metroaseman tuntumassa.

Omalla autolla:
Opus Business Parkiin pääsee Itäväylää pitkin keskustasta, Itäkeskuksesta sekä Kehä I:ltä. Paikoistus löytyy metroparkista pienen kävelymatkan päästä osoitteesta Insinöörikatu 8. Pysäköintipaikkoja löytyy myös kadunvarsipaikoilta suoraan Opus Business Parkin edestä.

Julkinen liikenne:
Opus Business Parkiin on vain muutaman askeleen matka Herttoniemen metroasemalta ja metromatka keskustasta kestää n. 10 minuuttia. Metroyhteyden lisäksi Opus Business Parkin lähellä liikennöi lukuisia linjoja Helsingin eri alueilta ja muualta pääkaupunkiseudulta. Liikenneyhteydet löytyvät HSL:n reittihaun avulla.
_____________________________________________________________________________________________________

Toinen koulutuspäivä pe 26.1.2018 | Helsinki Congress Paasitorni | Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

Helsinki Congress Paasitorni sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä, Hakaniemen metroaseman tuntumassa.

Omalla autolla:
Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy Paasitornin läheisyydestä. Pysäköinti on mahdollista myös S-Market Hakaniemen pysäköintihallissa (Cityparkki). Reitin Paasitorniin selvität kätevästi: reittiopas.fi

Julkinen liikenne:
Suosittelemme saapumaan Paasitorniin julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Hakaniemen kautta liikennöivät lukuisat bussi- ja raitiovaunulinjat sekä metro. Etäisyyttä Helsingin päärautatieasemalta on noin kilometri. Raitiovaunuilla 3, 6 ja 9 pääset suoraan Helsingin päärautatieaseman edestä Hakaniemen torille. Metrolla keskustasta saapuessasi jää pois Hakaniemen asemalla.