Infektioidentorjuntapäivät

Asiantuntijamme esittelevät desinfektio ja terveydehuolto -tuotteitamme. Tule tutustumaan tuotteisiimme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.

Berner Pro tuntee terveydenhuollon arjen. Vahvuutemme on vuosikymmenten kokemus terveydenhuollon alalla toimimisesta, mikä on tuonut meille näkemystä alan kehityksestä ja muuttuvista vaatimuksista. Korkealaatuiset ja kilpailukykyiset tuotteemme vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin sekä perus- että erikoissairaanhoidon osalta.

Tarjoamme ammattikäyttöön tehokkaita desinfektioaineita eri alojen tarpeisiin. Valikoimamme kattaa sekä ihon että pintojen ja välineiden desinfektioon tarkoitetut tuotteet, joista valtaosa on kotimaista alkuperää ja valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtailla. Valikoimaa täydentävät tuotteet ulkomaisilta yhteistyökumppaneiltamme.

Suosittuja ja laajasti käytössä olevia desinfektiotuotteitamme ovat mm. LV Käsihuuhde sekä Dilutus- ja Desinfektol-sarjan tuotteet. Infektioiden torjunnan asiantuntijamme opastavat mielellään asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.

Paikka

Logomo, Turku

Aika

10.-11.3.2020