Ansell GAMMEX® Latex HyGrip™

Tuote on tilapäisesti poistettu Bernerin tuotevalikoimasta.
COVID-19 aiheuttamista haasteista toimitusketjuun, Ansell leikkauskäsineitä ei valitettavasti ole toistaiseksi saatavilla. Emme pysty tällä hetkellä antamaan arviota tuotteiden saatavuudesta. Pahoittelemme tilannetta ja sen mahdollisia vaikutuksia yrityksenne toimintaan.


Ansellin GAMMEX® Latex HyGrip™ -käsineet tarjoavat kirurgeille turvallista, täsmällistä ja hallittua otepitävyyttä korkean riskin toimenpiteissä, kuten ortopediassa. Turvallinen instrumenttien käsittely on korkeassa prioriteetissa vaativimmissa kirurgisissa toimenpiteissä.

GAMMEX® Latex HyGrip™ -käsinettä voidaan käyttää myös päällyskäsineenä yhdessä GAMMEX® Latex Underglove -käsineen kanssa, kun kaksoiskäsineen käyttöä vaaditaan lisäämään sekä kirurgien että potilaiden turvallisuutta.

GAMMEX® Latex HyGrip™ -käsine on osa Ansell GAMMEX® -valikoimaa ja se tarjoaa myös erinomaista käyttömukavuutta, alhaista allergeenisuutta, pienennetyn neulanreikien riskin sekä korkean suojaustason. Pukeminen on helppoa käsineen vesipohjaisen synteettisen sisäpinnoitteen ansiosta.

GAMMEX® Latex HyGrip™ tarjoaa samat tervetulleet ergonomiset ominaisuudet, mukaan lukien erityisesti suunniteltu karhennettu pinta instrumenttien turvalliseen ja varmaan käsittelyyn hyvästä herkkyydestä tinkimättä. Ohuempi lateksi kämmenessä ja sormissa (verrattuna muihin kirurgisiin käsineisiin) parantaa myös herkkyyttä.

Käsineessä on suora ranneke, joka helpottaa painetta kyynärvarressa leikkauksen aikana Lisäksi tahmea osuus rannekkeen sisäpuolella ylläpitää hyvän kontaktin leikkausvaatteeseen ja estää käsinettä rullautumasta alas.

TUOTEKUVAUS
Materiaali: Luonnonkumilateksi
Väri: Puolittain läpikuultavan valkoinen
Muoto: Anatominen
Ranneke: Suora ranneke, tarranauhalla
Ulkopinta: Mikrokuvioitu, erityiskäsitelty parannettuun otepitävyyteen, kloorattu ja silikonoitu
Sisäpinta: Polyuretaanipinnoitus ja silikonoitu

Tuotenumerot:
330053055 Ansell GAMMEX Latex HyGrip 5.5

330053060 Ansell GAMMEX Latex HyGrip 6.0
330053065
Ansell GAMMEX Latex HyGrip 6.5
330053070
Ansell GAMMEX Latex HyGrip 7.0
330053075
Ansell GAMMEX Latex HyGrip 7.5
330053080
Ansell GAMMEX Latex HyGrip 8.0
330053085
Ansell GAMMEX Latex HyGrip 8.5
330053090 Ansell GAMMEX Latex HyGrip 9.0