Bea Pro kirurginen tyypin IIR ANTI-FOG suu-nenäsuojus kiinnityslenkeillä

Erittäin hyvin istuva ja hengittävä kolmikerroksinen Bea Pro tyypin IIR ANTI-FOG suu-nenäsuojus on valmistettu PP- kuitukankaasta. Maskissa on muotoiltava nenäosa, huurtumisenesto ja se kiinnitetään korvien taakse menevillä joustavilla kiinnityslenkeillä.

Korkean suodatuskapasiteetin omaava type IIR suu-nenäsuojus täyttää standardin SFS EN 14683:2019 vaatimuksen suodatustehosta ja suojaa käyttäjäänsä roiskeilta. Hypo-allergeeninen suu-nenäsuojus on lasikuiduton ja lateksiton.

Bea Pro kirurgista maskia voidaan käyttää monilla aloilla kuten lääketieteessä, kauneuden aloilla sekä teollisuudessa.

Kuinka käytät kirurgista maskia oikein?

Pese tai desinfioi kädet ennen kuin asetat puhtaan kirurgisen maskin kasvoille. Aseta maski kasvoille korvien taakse asetettavilla kiinnityslenkeillä niin että nenä ja suu peittyvät. Älä koske maskin pintaan ennen kuin se on puettu päälle. Muotoile kirurginen maski nenän juureen tiiviisti siten, että nenä peittyy sen alle ja vedä maskin alareuna leuan alle. Älä koskettele maskia käytön aikana. Pese kädet ennen kuin poistat maskin tarttumalla kiinnityslenkkeihin. Älä koske maskin pintaan. Pese tai desinfioi kädet maskin riisumisen jälkeen ja hävitä käytetty maski.

Tuotenumerot:
15841135 Bea Pro Kirurginen suu-nenäsuojus ANTI-FOG type IIR kiinnityslenkeillä 25 kpl