Beckman Coulter CytoFLEX SRT

Beckman Coulter CytoFLEX SRT on lajitteleva virtaussytometri, joka perustuu suosittuun, helppokäyttöiseen CytoFLEX S -virtaussytometriin. Se on saatavilla seitsemänä eri versioina, joissa on 2-4 laseria (405 nm, 488 nm, 561 nm ja 638 nm) ja 5-15 fluoresenssikanavaa.

Detektio tapahtuu erittäin herkillä Avalanche-fotodiodeilla, mikä parantaa havaitun signaalin määrää huomattavasti etenkin pitkillä aallonpituuksilla. Automaattinen käyttöönotto ja lajitteluasetusten säätö helpottaa käyttöä. Lisäksi laite seuraa ja säätää automaattisesti lajittelun aikana asetuksia ja lajittelun onnistumista.

Lajittelu voidaan tehdä 2-4 populaatioon. Keräysastioina voi olla 2 ml, 5 ml tai 15 ml putket, 6-384 paikkaiset kuoppalevyt tai näytelasi. Lajittelu voidaan tehdä mixed mode-muodossa, eli eri putkiin voidaan tehdä keräys kullekin omien kriteerien mukaan. Abortoidut solut voidaan kerätä jatkokäsittelyä varten talteen. Myös yksittäisten solujen index sorting on mahdollista.

Erikoisuutena CytoFLEX SRT voi käyttää violetin laserin sivusirontaa havaitsemaan soluja. Tämä mahdollistaa jopa 200 nm kokoisten partikkeleiden havaitsemisen. Lisävarusteena mm BSL 2-tason suojakaappi sekä aerosolien ja roiskeiden poistoon Aerosol Evacuation-yksikkö.

Lue lisää valmistajan sivuilta ›

Valmistaja: Beckmann Coulter