Fluido® Air Guard system

Fluido® AirGuard -järjestelmä on veren ja nesteen lämmitysjärjestelmä.
Se lämmittää verta ja IV-nesteitä 30 sekunnissa haluttuun lämpötilaan. Laite sopii erityisesti massiivisiirtoihin (hig flow), kun lämmitettyä verta/ IV-esteitä tarvitsee infusoida nopeasti(max.normoterminen flow 750ml/min)

Fluido® AirGuard -järjestelmä on varustettu ultraäänisensorilla, joka sulkee IV-linjan automaattisesti, jos ilmaa havaitaan kuplaloukussa. Fluido®-järjestelmä lämmittää verta ja nesteitä IR-tekniikalla. Se on kuiva menetelmä, jolla estetään vesipitoisen saastumisen riski.

Kertakäyttöiset Fluido®-letkustot ovat vaihdettavissa ja liikkuvat helposti potilaan kanssa eri Fluido®-järjestelmien välillä. Tämän ansiosta hoitaja voi jatkaa lämmittämistä kuljettaessaan potilasta eri osastojen läpi yhdellä kertakäyttötuotteella,tämä vähentää infektioriskiä ja auttaa eliminoimaan lisäkustannuksia.

Fluido® AirGuard System koostuu seuraavista osista: 

  • Blood and Fluid Warmer (651230)
  • Air Guard (660400)
  • Pressure Chambers (660300)
  • Compressor (660200A)
  • IV-Pole (660500-B)

Tuotenumerot:
 655230-C Fluido® AirGuard System

Fluido® Airguard System nesteen-ja verenlämmitin kokonaisuuteen tarkoitettu kertakäyttöinen letkusto ja lämmityskasetti. Max. normoterminen virtaus 20-750ml/min, primaus voluumi 145ml, takaiskuventtiili 

Tuotenumerot:
671500 Fluido® Trauma Set