Shimadzu LCMS-8060

LCMS-8060 on Shimadzun herkin kolmoiskvadrupolimassaspektrometri. Laitteen nopeus mahdollistaa Quan/Qual tiedonkeruun yhdellä ajolla säilyttäen samalla kvantitatiivisen työskentelyn tarkkuuden.

Laitteistoon on saatavana sähkösumutusionisaatio (ESI), ilmanpainekemiallinen ionisaatio (APCI) ja em. tekniikoiden yhdistelmäionisaatio (DUIS, Dual Ion Source). Laitteiston nopea polariteetin vaihto (5 msek) mahdollistaa positiivisen ja negatiivisen polariteetin analyysit yhdestä näyteinjektiosta samalla kun kvadrupolien korkea pyyhkäisynopeus (30 000 u/sek) varmistaa riittävän määrän mittapisteitä kapeistakin analyyttipiikeistä. Laitteiston herkkyys on S/N > 750 000 RMS (ESI (+), 1 pg reserpiini).

Laitteen suunnittelussa on otettu huomioon materiaalien kestävyys likaantumista vastaan sekä käyttäjähuoltotoimien helppous. Esimerkiksi ionisaatiokammio ja ensimmäinen näytelinja (desolvation line) voidaan helposti poistaa ja puhdistaa ilman vakuumien alasajoa. LCMS-8060-laitetta ohjataan Shimadzun monipuolisella ja helppokäyttöisellä LabSolutions-ohjelmistolla.

Lue lisää valmistajan sivuilta ›

Valmistaja: Shimadzu

Lisätietoja: Teuvo Joki, 040 050 7679, teuvo.joki@berner.fi

Esite: