LED Tailor on suomalainen siniseen LED-valoon perustuvia, kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja kehittävä ja valmistava yritys, jonka ratkaisuilla parannetaan pintahygieniaa ja ilmanlaatua mm. terveydenhuollossa, teollisuudessa ja sisäilmaongelmakohteissa.

Mikrobeja tuhoavat WiSDOM AiR -fotonidesinfiointivalaisimet

WiSDOM AiR on kliinisesti, tieteellisesti ja laboratoriokokein todistettu täysin uusi kemikaalivapaa rajattujen tilojen siniseen valoon perustuva puhdistusmenetelmä. WiSDOM AiR -fotonidesinfiointivalaisimet tuhoavat haitalliset mikrobit ilmasta sekä pinnoilta sinisen valon avulla, joka on käytössä yöaikaan tai muulloin, kun desinfioitava tila ei ole käytössä. Sininen valo on todistetusti tehokas tuhoamaan bakteereja, homeita ja hiivoja. Valaisinsarjassa on viisi erilaista valaisinta, ja ne ovat vaarattomia ihmisille ja materiaaleille.

ANTiBAC-valaistusjärjestelmä rajoittaa mikrobien kasvua ja parantaa vireystilaa

Maailman ensimmäisellä antimikrobisella ANTiBAC-valaistusjärjestelmällä pystytään tiloissa olevien mikrobien kasvua rajoittamaan tehokkaasti ja turvallisesti. Valkoinen, päivänomainen ANTiBAC-valo parantaa myös vireystilaa. Valoa käytetään tilojen yleisvalaistuksena ja sillä korvataan tavallinen yleisvalaistus.

Lue lisää blogistamme koronaa vastaan soveltuista desinfiointi- ja suojausratkaisuistamme

Lisätietoja:

Isto Pasanen, +358 40 719 4713, isto.pasanen@berner.fi