WiSDOM AiR -fotonidesinfiointivalaisimet tuhoavat mikrobit
WiSDOM AiR on kliinisesti, tieteellisesti ja laboratoriokokein todistettu täysin uusi kemikaalivapaa rajattujen tilojen siniseen valoon perustuva puhdistusmenetelmä. WiSDOM AiR -fotonidesinfiointivalaisimet tuhoavat haitalliset mikrobit ilmasta sekä pinnoilta sinisen valon avulla, joka on käytössä yöaikaan tai muulloin, kun desinfioitava tila ei ole käytössä. Sininen valo on todistetusti tehokas tuhoamaan bakteereja, homeita ja hiivoja. Valaisinsarjassa on viisi erilaista valaisinta, ja ne ovat vaarattomia ihmisille ja materiaaleille.

ANTiBAC-valaistusjärjestelmä rajoittaa mikrobien kasvua ja parantaa vireystilaa
Maailman ensimmäisellä antimikrobisella ANTiBAC-valaistusjärjestelmällä pystytään tiloissa olevien mikrobien kasvua rajoittamaan tehokkaasti ja turvallisesti. Valkoinen, päivänomainen ANTiBAC-valo parantaa myös vireystilaa. Valoa käytetään tilojen yleisvalaistuksena ja sillä korvataan tavallinen yleisvalaistus.

ANTiBAC-valon poikkeukselliset ominaisuudet johtuvat sen tarkkaan rajatusta spektristä. Vaikka valo näyttääkin puhtaanvalkoiselta, se sisältää sinisiä aallonpituuksia moninkertaisesti enemmän kuin tavalliset loisteputket tai LED-valot.

Lisätietoja:

Isto Pasanen, puh. 020 791 4604, isto.pasanen@berner.fi