Berner Pron hyvinvointituotteiden ryhmä perustuu kansainvälisesti tunnettujen tuotevalmistajien laadukkaisiin ja pitkälle kehitettyihin tuotteisiin, joita tarjoamme niin terveydenhuollon tarpeisiin kuin kuluttajillekin.

OMRON Healthcare on maailman johtava digitaalisten verenpainemittareiden valmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi digitaaliset kuumemittarit, astman ja muiden hengityselinsairauksien hoidossa käytettävien nestemäisten lääkkeiden sumutinlaitteet, kehonrasvamittarit sekä erilaiset kivun ja lihasjännityksen helpottamiseen tarkoitetut laitteet. OMRON tarjoaa tuotteisiinsa myös kattavan valikoiman varaosia ja tarvikkeita.

Medela on pitkälle kehitettyjen rintapumppujen ja vauvansyöttöratkaisujen tunnustettu johtaja maailmalla.
Medelan rintaruokintaratkaisut ovat tulosta yli kahden vuosikymmenen näyttöön perustuvasta tutkimuksesta. Monipuolisten rintaruokintatuotteiden ja -palvelujen valikoimalla pyritään tarjoamaan parasta tukea sairaalalle, äidille ja lapselle. Tukemalla äitejä heidän imetyskokemuksensa aikana, edistetään vauvojen terveyttä äidinmaidon positiivisilla vaikutuksilla.

Lisätietoja:

Saija Antikainen, puh. 020 791 4291, saija.antikainen@berner.fi