Ammattikeittiön siivous ja hygienia 

Keittiön siivoussuunnitelma luo edellytykset puhtaaseen ja turvalliseen ruoanvalmistukseen sekä työympäristöön ammattikeittiössä. Perussiivouksen lisäksi suunnitelmassa on tärkeää huomioida myös desinfiointi, henkilöhygienia ja puhtauden jatkuva seuranta. 

Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisut kaikkiin keittiön siivous- ja hygieniatarpeisiin. Kehitämme aktiivisesti ja vastuullisesti koko keittiöhygienian puhdistusaine- ja välinevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. 

Hygienia astiahuollossa 

Astiahuolto on tärkeä osa keittiön jokapäiväistä toimintaa. Astianpesu on prosessi, jonka jokaisella vaiheella on vaikutusta taloudelliseen ja hyvään pesutulokseen. Tuotevalikoimaamme sisältyy laaja koneellisen astianpesun tuotesarja astioiden liotukseen, esipesuun, pesuun ja huuhteluun. Ammattikeittiölle suunnitellut HETI-tuotteemme www.hetipro.fi ovat Suomessa valmistettuja. 

Lataa tästä tarkistuslista koneelliseen astianpesuun 

Keittiöhygienian palvelut 

Tuotteidemme lisäksi tarjoamme kohteeseen tarpeen mukaisen ratkaisun laitehuoltoon, pesuaineiden annostelutekniikkaan, tuotekoulutukseen sekä pintapuhtauden laadunvalvontaan. 

Lue huoltoyhteistyöstämme Dayton Oy: kanssa

Tutustu huoltopalveluihimme 

 

Lisätietoja (tuotteet):

Terhi Salo, puh. +358 40 657 8499, terhi.salo@berner.fi

Lisätietoja (myynti ja palvelut):

Mika Peltola, puh. +358 400 893 209, mika.peltola@berner.fi