Puhtaat astiat, kirkkaat lasit ja aterimet ovat edellytys oikean keittiöhygienian toteutumiselle. Tämän vuoksi tuotevalikoimamme muodostuu laajasta koneellisen astianpesun tuotesarjasta, joka kattaa koko pesuprosessin aina astioiden esipesusta ja liotuksesta pesuun ja loppuhuuhtelun. Ammattikeittiöiden tarpeisiin suunnitellut HETI-tuotteet ovat Suomessa kehitetty ja valmistettu. Kehitämme aktiivisesti keittiöhygienian tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Tekninen tuki suurkeittiöille

Erikseen sovittaessa meillä on valmius toteuttaa suurkeittiöiden astianpesukoneiden pesuaine-annostelijoiden asennuksia ja normaaleja teknisen tuen toimenpiteitä, kuten annostuksien tarkistuksia, lämpötilojen mittauksia ja pesuaineen liuosväkevyyden säätöjä.
Yhteistyöhön kanssamme liittyy myös mahdollisuus määrävälein toteutettaviin tarkistuskäynteihin ja sopimuksen mukaisiin hälytyskäynteihin.
Teknisiltä asiantuntijoiltamme voi pyytää myös käytön opastusta keittiöhygieniatuotteisiin ja neuvoja taloudelliseen astianpesuun.

Lisätietoja (tuotteet):

Terhi Salo, puh. +358 40 657 8499, terhi.salo@berner.fi

Lisätietoja (tekninen tuki):

Mika Peltola, puh. +358 400 893 209, mika.peltola@berner.fi