Datamars-lukijat ja -mikrosirut ovat  luotettava ja varma valinta

Datamars tunnetaan Euroopassa, Aasiassa ja Kanadassa ennen kaikkea korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan lemmikkien mikrosirutuksessa. Useat viranomaistahot ovat kokemustensa perusteella siirtyneet kokonaan Datamarsin järjestelmään.  Heille sirun luotettavuus sekä lukijan lukuetäisyys ja -kapasiteetti ovat olennaisia seikkoja.

DataMars on SKL-FKK ry:n hyväksymä ISO-standardisiru ja -lukija.

Mikrosirujen tunniste

Datamarsin mikrosiruihin on tallennettu 15 numeron uniikki numerosarja. Yksittäin steriilisti pakatut mikrosirut ovat 10 kappaleen rasioissa. Jokaisen mikrosirun mukana seuraa kuusi tarraliuskaa, mistä selviää lemmikin sirukoodi numerona ja sama viivakoodina.

Datamars-mikrosirun asennus on helppo ja vaivaton. Kipu on samaa luokkaa kuin rokotettaessa, mikä tarkoittaa että eläintä ei tarvitse rauhoittaa. Pennut voi siruttaa jo 5 ikäviikosta lähtien. Mikrosiru koteloituu muutamassa tunnissa.

Pisin lukuetäisyys

Datamars:in lukijoilla, ISOMAX V:lla ja taskulukijoilla on selkeästi pisin lukuetäisyys verrattuna muihin vastaaviin ISO-standardilukijoihin. Korkean laadun huomaa käytännössä myöskin lukijoiden lukunopeudesta ja -varmuudesta.

Lisätietoja:

Riitta Tamminen, + 358 44 520 5475, riitta.tamminen@berner.fi