Miksi potilaan lämpötilan hallinta?

Tahattoman perioperatiivisen hypotermian ehkäisy auttaa vähentämään leikkauskohdan infektioita, sairaalassaoloaikaa ja potilaskohtaisia kustannuksia.

Mistral-Air® lämpöpuhallin on turvallinen, nopea, hiljainen ja älykäs tapa potilaan lämpötilan hallintaan normotermian saavuttamiseksi.

Mistral-Air® lämmityspeitot on aerodynaamisesti suunniteltuja tarjoten tasaisen lämmönjakautumisen koko peiton alueelle hallitulla levityksellä. Lisäominaisuudet kuten koko, peittelyläpät ja mukautettu puhallin-peitto-malli varmistavat, että peitto laskostuu täydellisesti potilaasi ympärille. Peitto luo lämpimän suojan, jolloin lämpö siirtyy maksimaalisesti potilaaseen parantaen hoitotulosta tehokkaan lämmityksen avulla.

The 37 Company on ollut asiantuntija hypotermian alalla yli 25 vuotta. Todellinen kumppani, joka on sitoutunut potilaan lämpötilan hallintaan (PTM).  Mistral-Air® sekä Fluido®-tuotteet on kehitetty ja suunniteltu yhdessä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa olemassa olevan tarpeen täyttämiseksi.

Lisätietoja:

Ilkka Alén, +358 40 592 5180, ilkka.alen@berner.fi