Ansell Healthcare – Käsiensuojauksen asiantuntija

Ansell Healthcare on maailmanlaajuisesti johtava yritys terveydenhuollon ammattilaisten käsien suojauksessa. Ansell on ollut alan kehityksen kärjessä siitä asti, kun ensimmäiset kertakäyttöiset leikkauskäsineet tuotiin markkinoille 1950-luvulla.

Kaikkien Ansell Gammex -käsineiden valmistuksessa käytetään menetelmiä, joilla voidaan vähentää tai estää käsineiden käyttöön liittyviä allergioita. Ansell ei esimerkiksi käytä lateksittomien tuotteiden valmistusprosessissa allergisoivaa DPG:tä.

Lateksisissa Gammex-käsineissä on erittäin alhaiset lateksiproteiinipitoisuudet, jotka saavutetaan valmistuksen aikana tapahtuvien useiden pesu- ja huuhtelukertojen avulla eli hyödyntämällä PEARL-teknologiaa (Protein Endogenous Allergen Reduction Leaching). Ansell käyttää Gammex-käsineiden lateksiproteiinipitoisuuksien mittaamiseen Modified Lowry-menetelmän lisäksi markkinoiden parhaimpana ja tarkimpana menetelmänä tunnettua FITkit®-testiä.

Ansell on myös toiminut uranuurtajana synteettisten ja kiihdytinkemikaalittomien leikkauskäsineiden kehittämisessä. Gammex-valikoimasta löytyy täydellinen valikoima polyisopreenista ja neopreenista valmistettuja leikkauskäsineitä, joita käyttämällä tyypin I allergiset reaktiot voidaan estää ja tyypin IV allergiariskit minimoida.

Lisätietoja:

Annukka Markkanen, puh. +358 40 411 6681, annukka.markkanen@berner.fi