Yksi tahattomaan hypotermiaan vaikuttavista tekijöistä on suonensisäisesti (IV) annetut kylmä veri ja nesteet, joiden vuoksi ruumiin lämpötila laskee 0,25 °C jokaista suonensisäisesti annosteltua huoneenlämpöistä (21°C) liuoslitraa tai yhtä veripussia (250 ml 5°C ) kohti. Veren- ja nesteen lämmitin voi auttaa ylläpitämään normotermiaa ja vaikuttaa myönteisesti potilaan hoitotulokseen tarjoamalla yhdenmukainen normotermisen veren ja nesteen kaikilla virtausnopeuksilla. Oikean potilaan ruumiin lämpötilan ylläpito tuottaa kliinisiä ja taloudellisia hyötyjä vähentämällä sairaalassaoloaikaa ja komplikaatioita.

The37Companylla on kokonaisvaltainen veren- ja nesteenlämmitinvalikoima, joka tarjoaa turvallisen ja valvotun teknologian lämpimän veren ja infuusionesteiden järjestelmälliseen annosteluun potilaille, joille suoritetaan kirurgisia toimenpiteitä, sekä alhaisella että korkealla virtausnopeudella.

The 37 Company on ollut asiantuntija hypotermian alalla yli 25 vuotta. Todellinen kumppani, joka on sitoutunut potilaan lämpötilan hallintaan (PTM).  Fluido®-tuotteet on kehitetty ja suunniteltu yhdessä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa olemassa olevan tarpeen täyttämiseksi.

Lisätietoja:

Ilkka Alén, +358 40 592 5180, ilkka.alen@berner.fi

Fluido® Compact

alhaisen ja kohtuullisen virtauksen veren- ja nesteenlämmitysjärjestelmä