Yhteistyökumppanuudet

Berner Oy haluaa tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa ja olla aktiivinen ja vastuullinen osa yhteiskuntaa.

FIBS

Berner Oy on FIBS ry:n (Finnish Business and Society) jäsen. FIBS on Suomen laajina yritysvastuuverkosto, jonka tarkoituksena on edistää taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullista yritystoimintaa Suomessa. FIBS tarjoaa tarpeellista ajankohtaistietoa, verkostoitumista ja koulutusta tärkeisiin vastuullisuusaiheisiin.

Itämeri-sitoumuksemme BSAG:lle

Osallistumme ympäristötyöhön esimerkiksi Itämeri-ystävällisillä tuoteinnovaatioilla sekä lahjoitusten kautta. GreenCare Ympäristön Ystävä -puutarhalannoite on suunniteltu yhteistyössä Soilfoodin ja Baltic Sea Action Groupin kanssa. Jokaisesta myydystä Ympäristön Ystävä –tuotteesta lahjoitetaan osuus Itämeren suojelutyöhön BSAG:lle. Lisäksi olemme sitoutuneet jatkossakin selvittämään ja kehittämään ravinteiden kierrätysmahdollisuuksia laajemmin sekä kotipuutarhan että maanviljelyn kestävän kehityksen puolesta.

Tukea lasten ja nuorten hyvinvointiin, terveyteen ja urheiluun

Teemme yhteistyötä vuosittain monien eri hankkeiden ja järjestöjen kanssa. Varsinkin lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on meille tärkeää. Osallistuimme Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaan lahjoittamalla vuonna 2017 30 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle –ohjelmaan. Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelma tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista. Ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

Tuemme  Suomen Sotaveteraaniliittoa ja Mannerheimristin ritareita. Yhteistyössä Suomen Sydänliiton kanssa lisäämme tietoutta sydänsairauksien ehkäisystä. Olemme Suomen Kipu ry:n kannattajajäsen.

Olemme tukeneet laajasti myös urheilua yhteistyökumppanuuksilla Suomen Tennisliiton, Suomen Jääpalloliiton, Suomen Voimisteluliiton sekä Salibandyliigan kanssa.

Lisäksi brändimme ovat mukana tukemassa esimerkiksi lasten ja nuorten terveyttä ja työllistymistä. Tuotelahjoituksin olemme mukana useissa  tapahtumissa.

                

 

Jaa sosiaalisessa mediassa